teknikjobb.se

Tekniker - Vattenfall Services, Säffle

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2021-09-26

Ansök nu

Tekniker - Vattenfall Services, Säffle

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 
Vill du ha en bred roll som tekniker inom elkraft, med goda utvecklingsmöjligheter? Bli då en del av Vattenfall Services team i Säffle.  
 
Din roll som tekniker
Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbetssätt som också ställer stora krav på att du självständigt kan lösa dina åtaganden. Arbetet är omväxlande och har ett stort tekniskt innehåll. Du kommer främst att arbeta med service, underhåll, reparationer, kopplingar på ställverksapparater, och felavhjälpning. Även om- och nybyggnation av anläggningar förekommer. Anläggningarna omfattar hela spänningsintervallet 0,4-400 kV. Arbetet sker i nära samarbete med en projektledare och övriga medarbetare. Då vi jobbar i kundanläggningar förekommer kundkontakt, och hos oss arbetar man alltid med säkerhet, miljö och ekonomi i åtanke.
 
I denna roll erbjuds goda möjligheter att bredda din kompetens och har du bara rätt engagemang är steget vidare till underhållsledare eller projektledare inte stort.
Du utgår från hemmet, och ditt arbetsområde kommer vara Dalsland, södra Värmland och vid behov kan du även stötta din kollegor i Vänersborg, Göteborg och Borås. Beredskap kan förekomma.

Dina kvalifikationer
För denna roll ser vi som krav att du har:
• Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom el, alternativt yrkeserfarenhet som arbetsgivaren anser vara likvärdig.
• B-körkort
 
Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet från elkraftsbranschen
• Erfarenhet som industrielektriker
• AMS- Arbete med Spänning
• Körkort BE eller C
 
Du kan flytande svenska i tal och skrift, och det är meriterande med engelska kunskaper.
 
Vi söker dig som kan hålla dig lugn i stressade situationer, är lösningsinriktad i kontakt med kund, strukturerad, självgående, och alltid tänker på säkerheten i första hand.
 
Placeringsort
Säffle
 
Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Carina Bengtsson 0730499787. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Anders Olsson 0700786840.

Fackliga representanter för denna tjänst är Torbjörn Blom (Akademikerna), Anders Landqvist (Ledarna), Johan Larsson (SEKO), och Anders Sundqvist (Unionen). Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
  
Vi ser fram emot din ansökan senast 2021-09-26!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer på https://www.vattenfall.se/services/
 
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
 
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – vattenfallservices

Dela detta jobb

Tekniker - Vattenfall Services, Säffle

Vattenfall AB