teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tekniker - Vattenfall Services, Ludvika eller Fagersta

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-28

Ansök nu

Tekniker - Vattenfall Services, Ludvika eller Fagersta

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet, säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.
 Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi och elkraftsområdet? Med fokus på säkerhet och utveckling av medarbetare erbjuder vi marknadens fördelaktigaste lösningar för service och underhåll av elanläggningar som gör våra kunders investeringar lönsamma.

 Vattenfall Services söker Ledningstekniker till området Ludvika eller Fagersta
Vi söker dig som vill ha ett omväxlande tekniskt arbete inom drift, underhåll och investeringar. Arbetet består i huvudsak av utomhusarbete inom Ludvika och Fagersta kommuner. Du kommer tillsammans med vår personal, men också självständigt, hantera olika tekniska frågeställningar i det dagliga arbetet. Vi verkar främst inom spänningsintervallet 0,4 -12 kV, arbeten på högre spänningar förkommer.
 Exempel på arbetsuppgifter:

  • Felsökning/felavhjälpning
  • Kabelarbeten, förläggning, skarvning samt avslut
  • Montage av nätstationer och kabelskåp
  • Servisändringar hos kunder
  • Luftledningsarbeten

Arbetet innebär både analys och praktiskt arbete för att säkerställa en trygg elleverans. Det kan vara ensamarbete, arbete tillsammans med en kollega och/eller med någon av våra underentreprenörer. Samarbete, bra kommunikation och att arbeta säkert samt noggrant i alla moment är ytterst viktigt i den här rollen. Beredskap kommer på sikt ingå i tjänsten.


 Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är ansvarstagande, driven och gillar att vara utomhus. Du har erfarenhet av liknande arbete som distributionselektriker, linjemontör eller stationstekniker. Alternativt har du erfarenhet av annan verksamhet inom el, exempelvis industri, elnät, installation eller montage och vill utvecklas i en ny roll inom elkraft.
 Dina kvalifikationer:

  • Elteknisk utbildning på gymnasienivå eller högre, alternativt arbetserfarenhet som arbetsgivaren anser vara likvärdig.
  • B-körkort är ett krav
  • Behärskar svenska i tal och skrift.
  • Van datoranvändare
  • Branschspecifika utbildningar såsom ESA, Säkerhet på väg, Heta arbeten och Hjärt- och lungräddning kan vara meriterande


För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt med samarbete, att du är en lagspelare även om du kan arbeta ensam och att du kan axla både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet för dig, regelbundna utbildningar och kontroller sker för att vi ska kunna utföra vårt arbete. Vi ser gärna att du är en utåtriktad person då det ingår en del kundkontakter i jobbet.
 
Mer information
Placering

Ludvika alternativt Fagersta, arbete på andra geografier kan förekomma.
 
Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chefer Magnus Andersson, 072-526 22 57 För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Malin Malmsten, malin.malmsten@vattenfall.com. På grund av ledighet har vi lite längre svarstider.
 
Fackliga representanter
Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

 Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

 Känns detta som ett jobb för dig? Sista ansökningsdag är den 26 december 2021.

 Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

 Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
 
LinkedIn: Vattenfall Services Nordic AB
Instagram: vattenfallservices

Location: Ludvika

 

Dela detta jobb

Tekniker - Vattenfall Services, Ludvika eller Fagersta

Vattenfall AB