teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tekniker, Vattenfall Services, Jordbro

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-15

Ansök nu

Tekniker, Vattenfall Services, Jordbro


Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 


Är du serviceinriktad, utmanas av att ta dig an problemlösning och gärna arbetar utomhus? Vi söker nu tekniker inom lokalnätsunderhåll till vår avdelning i Jordbro!
 
Din roll som Tekniker inom lokalnätsunderhåll

Är du en person som gillar ett omväxlande fysiskt arbete med tekniskt innehåll? Då ska du söka rollen som tekniker hos oss på Vattenfall Services. Du kommer du arbeta med projekt och nätanslutning, felavhjälpning, underhåll inom spänningsintervallet 0,4 -24 kV.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen

• Montage av nätstationer och kabelskåp

• Förläggning, skarvning och avslut på kablage, linjearbete

• Felsökning/felavhjälpning och reparation

• Samarbete med våra underentreprenörer i fält

Det kan vara ensamarbete, arbete tillsammans med en kollega och/eller med någon av våra underentreprenörer. Du planerar dagen med stöd av projektledare. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.
 
Om dig

• Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom elteknik

• Minst tre års erfarenhet som distributionselektriker, linjemontör, eller stationstekniker

• B-körkort

• Van datoranvändare

• Behärskar svenska i tal och skrift

• Utbildningar såsom ESA, Arbete på väg, Heta arbeten och Hjärt- och lungräddning är meriterande
 
För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork och att du kan axla både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Du är en initiativtagande person som tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift.
 
Att arbeta säkert i alla moment är en självklarhet för dig. Säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.
 
Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Daniel Nissén, 076-129 63 50. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Eskil Höglund, eskil.hoeglund@vattenfall.com
 
Fackliga representanter för denna tjänst Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00
 


Placeringsort: Stockholm, Jordbro
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 
Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 23 januari, urvalet sker löpande så tveka inte att söka rollen redan idag!
 


Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se
 
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

#LI-SE

Dela detta jobb

Tekniker, Vattenfall Services, Jordbro

Vattenfall AB