teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tekniker - Vattenfall Services, flexibel placering

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-11

Ansök nu

Tekniker - Vattenfall Services, flexibel placering


Vattenfall Services företagskultur präglas av ett högt säkerhetstänk och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 
Vill du vara med att underhålla och bygga framtidens elnät? Är du en ansvarstagande person med högt säkerhetstänk som trivs med ett fritt och omväxlande arbete, då är det här jobbet perfekt för dig! Vi är ett engagerat och drivet gäng som nu söker nya kollegor till vår verksamhet i Västra Götaland.
 Vi söker Tekniker Elkraft till Vattenfall Services Nordic AB, enhet Construction, avdelning Regionledningar Väst. Du kommer bli stationerad i din hemort med i första hand västra Sverige som arbetsområde, men du kommer tillhöra någon av våra huvudetableringar i Säffle, Skövde, Trollhättan, Göteborg, Borås, Halmstad eller Malmö.

 Din roll som Tekniker
Som tekniker kommer du att arbeta med ombyggnation, nybyggnation och underhåll av region och stamnätsledningar, 40-400kV.
 
Constructions uppdrag inom Vattenfall Services är att driva underhållsuppdrag och stora projekt på stam- och regionnät. Underhållsuppdragen kan vara planerade eller akuta och ställer höga krav på att du är lösningsorienterad och kan ta snabba beslut. Projekten är noga planerade och löper under kortare eller längre tid. Allt vi gör präglas av hög säkerhetsstandard från planering till genomförande.

 Vi erbjuder dig ett omväxlande, utvecklande och ansvarsfullt arbete med goda möjligheter att påverka din arbetssituation i en självständig roll. Vi arbetar oftast i team, men utför också enskilt arbete.

 I första hand kommer arbetsområdet vara Västra Götaland, men resor i tjänsten är en naturlig del av arbetet. Vattenfall Services har hela Norden som arbetsfält; ”vi åker dit där jobben finns”.

 Dina kvalifikationer som Tekniker Elkraft
Vi söker dig som har någon form av El-teknisk eller byggteknisk utbildning på gymnasienivå. Har du några eller flera års erfarenhet av att arbeta med linjebyggnation, elkraftsmontage eller arbete på stamnätet (200-400kV) är det meriterande. Eftersom vi jobbar med ledningar är det ett krav att kunna arbeta på hög höjd.


 Som person har du ett högt säkerhetstänk, är ansvarstagande, lösningsorienterad och har ett stort driv och engagemang. Du tar initiativ och visar en god social förmåga i dina kontakter och samarbeten med andra. Att du upprätthåller god service och kvalitet till våra kunder, agerar affärsmässigt och med ett gott entreprenörskap ser vi som självklart. Eftersom resande är en naturlig del av arbetet är b-körkort ett krav.

 Mer information
Inom avdelningen tillämpas hemstationering, ange tydligt din bostadsadress i ansökan. Arbetet innebär återkommande tjänsteresor och övernattningar. Inför anställning genomförs drogtest, säkerhetsprövning och läkarundersökning för arbete på hög höjd.


 För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef Mats Jonsson, 0702-96 23 30. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekrytera Malin Malmsten, malin.malmsten@vattenfall.com. Eftersom delar av annonseringstiden sker under julledighet kan svarstiderna vara något längre. Inga ansökningar tas emot via mejl. Fackliga representanter för denna tjänst är Gunilla Eriksson Unionen, Massimo Bresnik SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors, Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

 Placeringsort: Västra Sverige, i huvudsak Säffle, Skövde, Trollhättan, Göteborg, Borås, Halmstad eller Malmö. Vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan.

 Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

 Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 9 januari 2022.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

 Följ oss gärna!
Linkedin: Vattenfall Services Nordic AB

Instagram: Vattenfallservices

Location: Göteborg

Dela detta jobb

Tekniker - Vattenfall Services, flexibel placering

Vattenfall AB