teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tekniker - Vattenfall Services, Bergslagen eller Mälardalen

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-12

Ansök nu

Tekniker - Vattenfall Services, Bergslagen eller Mälardalen

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 
Gillar du att ta eget ansvar? Är du serviceinriktad och arbetar helst utomhus? Det kanske är dig vi söker till vår verksamhet när vi nu rekryterar en Tekniker elkraft inom stationer!

Din roll som Tekniker elkraft
 
Vi erbjuder ett spännande arbete som tekniker inom elkraftsområdet hos oss på Vattenfall Services Ledningsunderhåll. Ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll.
 
Du kommer att arbeta med alla förekommande typer av servicetjänster såsom nyanslutningar, drift och underhåll av elkraftsanläggningar samt felavhjälpning på spänningsnivå mellan 0,4kV och 20kV. Då vi har ett fritt och självständigt arbetssätt, ställs det höga krav på att ta stort eget ansvar och du som tekniker är vårt ansikte ut mot kund. Vi arbetar ofta med inlåning av resurser och underentreprenörer, vilka du kommer att samarbeta med och i förekommande fall leda. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.
 
Dina kvalifikationer

• Vi söker dig som har el-teknisk utbildning på lägst gymnasienivå och/eller har erfarenhet av service och underhåll av elkraftsanläggningar

• Kunskaper av Låg- och mellanspänningsnät, idrifttagning av kabelskåp och nätstationer samt kopplings-och felsökningsarbete.

• Körkort B är ett krav

• Du är van datoranvändare

• Svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten
 
Som person är du initiativtagande, tar stort eget ansvar för ditt arbete och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är en utåtriktad person då det ingår mycket kundkontakter i jobbet. För dig är det en självklarhet att arbeta säkert i alla moment.
 
Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Eric Pålsbring, 072-249 52 15. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Eskil Höglund, eskil.hoeglund@vattenfall.com.

Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
 
Placeringsort: Bergslagen (Avesta) och Mälardalen (Västerås), hemstationering kan bli aktuell vänligen ange önskan i din ansökan.
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 
Känns detta som ett jobb för dig? Sista ansökningsdag är den 11 januari 2022.
 
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
 #LI-SE

Dela detta jobb

Tekniker - Vattenfall Services, Bergslagen eller Mälardalen

Vattenfall AB