teknikjobb.se

Tekniker – Vattenfall Services, Åtvidaberg/Norrköping

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2020-09-27

Ansök nu

Tekniker – Vattenfall Services, Åtvidaberg/Norrköping

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Är du serviceinriktad, utmanas av att ta dig an problemlösning och gärna arbetar utomhus? Vi söker nu ekniker inom ledningsunderhåll till vår avdelning i Åtvidaberg eller Norrköping.

Din roll som Tekniker

Vi söker dig som vill ha ett omväxlande fysiskt arbete med tekniskt innehåll. Som tekniker kommer du arbeta med underhåll och felavhjälpning inom spänningsintervallet 0,4 -24 kV. Möjlighet till beredskapstjänstgöring finns.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

• Montage av nätstationer och kabelskåp

• Förläggning, skarvning och avslut på kablage, linjearbete

• Felsökning och reparation

Det kan vara ensamarbete, arbete tillsammans med en kollega och/eller med någon av våra underentreprenörer. Du planerar dagen med stöd av projektledare. Du förväntas utföra tilldelade uppdrag på bästa sätt genom att:

• Ta del av Risk-P och göra en Risk U före allt arbete.

• Följa anvisningar och instruktioner

• Hålla överenskomna tids- och kostnadsramar

• Ansvara för ordningen på personliga tillhörigheter som t.ex. verktyg, skyddsutrustning och bil.

• Verka för en trivsam och säker gemensam arbetsmiljö.

Dina kvalifikationer

• Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom elteknik.

• B-körkort, meriterande om du även har BE-behörighet.

• Van datoranvändare.

• Behärskar svenska i tal och skrift.

• Utbildningar såsom ESA, Arbete på väg, Heta arbeten och Hjärt- och lungräddning är meriterande.

• Erfarenhet av liknande arbete som tekniker, alternativt av annan verksamhet inom el, exempelvis industri, elnät, installation eller montage är meriterande.

För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork och att du upprätthåller god service och kvalitet till våra kunder, att du agerar affärsmässigt och med ett gott entreprenörskap ser vi som självklarhet. Du är en initiativtagande person som tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift.

Att arbeta säkert i alla moment är en självklarhet för dig. Säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Mats Lundssell, tfn 072-465 34 62. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Johanna Marklund, tfn 070-307 84 82

Fackliga representanter för denna tjänst är: Sven Johannesson Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Åtvidaberg eller Norrköping. Ange önskad placeringsort i din ansökan.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 27 september 2020!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 000 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Location: Åtvidaberg

Location: Norrköping

Dela detta jobb

Tekniker – Vattenfall Services, Åtvidaberg/Norrköping

Vattenfall AB