teknikjobb.se

Tekniker Uddevalla, KONE

Företag KONE AB
Ort
Utgår

2021-09-24

Ansök nu

Tekniker Uddevalla, KONE

Nu behöver vi stärka upp med en Tekniker till vårt distrikt i Uddevalla,  som kommer ha ansvar för våra kunder och serviceavtal mellan Strömstad ner till Trestads området och ditt uppdrag kommer bestå av en blandning av traditionella, nya och innovativa servicemetoder allt ifrån planerat serviceunderhåll, förebyggande underhåll, felavhjälpning,  till akuta uppdrag ute hos våra kunder.

Som Tekniker hos oss lägger du merparten av din arbetstid ute på plats hos våra kunder och arbetsuppgifterna består främst av att serva, felsökning samt att utföra förebyggande underhåll. I de flesta fall gör du dessutom en grundgenomgång av utrustningen och dess drift tillsammans med kunden. Att ha koll och god kunskap kring hissarna är därför a och o för ett lyckat uppdrag. Du är företagets ansikte utåt och tar ett stort ansvar vad gäller att vårda våra kunder och se till att vi finns där som tekniskt stöd och att våra produkter fungerar effektivt i kundernas verksamhet. Du utgår från ditt hem och ingår i vårt serviceteam.

Vi skapar samhällsnytta - och utvecklingsvägar för dig!

Arbetsuppgifterna består av både förebyggande och avhjälpande underhåll och du kommer att medverka i utredningar som syftar till att minska antalet störningar, stopp på våra kunders utrusningar. Självklart består även vardagen av att felsöka, reparera och dokumentera. Du har dagliga kontakter med människor och finns som stöd för att minimera störningsfria flöden i fastigheterna. Därför är det viktigt att du är duktig på att kommunicera och är serviceinriktad. har lätt för att samarbeta med alla typer av människor.

Du har arbetat som Tekniker inom FB/Avhjälpande underhåll  i minst 3-4 år och har god vana av självständigt underhållsarbete inom el och mekanik. Krav att du har minst en gymnasial Teknisk utbildning eller det vi bedömer likvärdig. Du har ett stort intresse för att metodisk felsökning och hitta lösningar, duktig på elektronik och vara tekniskt intresserad. Har kunskaper inom El grundlära A och B. Som person är du driftig, händig, uppfinningsrik och ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Viktigt är god samarbetsförmåga som bidrar till en positiv och utvecklande atmosfär. Du måste hantera digitala handdator, känna dig bekväm att använda mejl och MS Office. Svenska i tal och skrift ett krav samt bra språkkunskaper i engelska. Kommer du från hissbranschen är det mycket meriterande.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande.  Har du frågor är du välkommen att kontakta:  Distriktschef Anette Lövhammar Johansson 010-2184038 Rekryteringsspecialist sophie.rezaei@kone.com

Vi ser fram emot din ansökan!

OM OSS

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2019 omsatte KONE 9,1 miljarder euro och hade vid årets slut nästan 58 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Läs mer på www.kone.com/careers

 

Dela detta jobb

Tekniker Uddevalla, KONE

KONE AB