teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tekniker till Norrköping

Företag KONE AB
Ort
Utgår

2021-11-29

Ansök nu

Tekniker till Norrköping

Just nu söker vi en driven och självgående Tekniker till vår region Mid/North med stationering i Norrköping. Som Tekniker ingår du i ett team med 15 tekniker och du rapporterar till din distriktschef. Eftersom närhet till våra kunder inom distriktet är viktigt, kommer du att utgå från hemmet.

Som tekniker i vårt serviceteam har du ett varierande arbete med stort eget ansvar och inflytande. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att förutom servicearbete, felsökning, förebyggande underhåll, vara delaktig i att utveckla och förbättra våra kunders upplevelse! När du blivit varm i kläderna och rollen kommer du även få jobba ute i fält där du själv är med att planerar dina jobb och din vardag.

Du motiveras av att leverera god service med hög kundnöjdhet som resultat. Du trivs med att självständigt driva ditt arbete framåt med stort engagemang och noggrannhet samtidigt som du ser samarbete med kunden och ditt eget team som en viktig framgångsfaktor. Med din kreativitet och förmåga att ta initiativ leder du kunden till goda resultat.

Om jobbet

Vårt mål är att alltid ligga steget före, vilket innebär att du både kommer jobba proaktivt och förebyggande-såväl som med avhjälpande underhåll vid akuta problem. Har du ett genuint intresse för felsökning av tekniska problem är en strukturerad problemlösare som tycker om ordning och reda då kan du mycket väl vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter kommer innebära: • Planera och prioritera serviceuppdrag • Självständigt utföra service, underhåll, felsökning. • Rapportera utförda uppdrag till kund och den egna verksamheten. • Lämna pris på reservdelar, uppgraderingar och arbete enligt gällande prislista/avtal • Föreslå förbättrings- och/eller uppgraderingsåtgärder till kund. • Förmedla olösta serviceuppdrag till ansvarig chef

Krav i rollen

Du har arbetat som Tekniker inom FB/Avhjälpande underhåll  i minst 3-4 år och har god vana av självständigt underhållsarbete inom el och mekanik. Krav att du har minst en gymnasial Teknisk utbildning eller det vi bedömer likvärdig. Har kunskaper inom El grundlära A och B. Du måste hantera digitala handdator, känna dig bekväm att använda mejl och MS Office. Svenska i tal och skrift ett krav samt bra språkkunskaper i engelska. Kommer du från hissbranschen är det mycket meriterande. B Körkort ett krav.

Våra värderingar är Care, Customer, Collaboration och Courage och vi söker kandidater som identifierar sig med dessa och vill vara med och bidra till KONE´s fortsatta utveckling. Genom att ansluta dig till oss får du chansen att jobba sida vid sida med kompetenta och engagerade kollegor och spännande kunder samtidigt som du utvecklar dig själv och din kompetens.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-11-29. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Distrikschef Magnus Berndtsson 013-23 66 42 alt Rekryteringsspecialist Lena Sjö, 010-218 40 30

Välkommen med din ansökan !

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Läs mer på www.kone.com/careers

Dela detta jobb

Tekniker till Norrköping

KONE AB