teknikjobb.se

TEKNIKER TILL LULEÅ

Företag Norrlands Bil
Ort
Utgår

2021-11-13

Ansök nu

TEKNIKER TILL LULEÅ

Vi söker nu en Mekaniker/Tekniker som kommer att jobba med Volkswagens transportbilar och därmed i huvudsak ha olika företag som dina kunder. Har du fordonsteknisk utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning eller kanske ett gediget intresse av fordon och teknik och skruvat en hel del hemma? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig! 

Om tjänsten
Som tekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att  

  • Utföra servicearbeten utifrån serviceprotokoll enligt de föreskrivna serviceintervallerna.  

  • Utföra enklare servicearbeten i samband med verkstadsbesök, t.ex. bromsar, avgassystem. 

  • Bedömningar på bilens komponenter utifrån tillverkarens underhållschema och rekommendationer. 

Vi erbjuder dig en trivsam arbetsmiljö i ett team med duktiga kollegor där gruppen präglas av arbetsglädje och lagarbete. I din roll som tekniker samarbetar du mycket med våra kompetenta servicerådgivare och reservdelspersonal. Du kommer att få goda möjligheter till kompetensutveckling, bland annat genom Volkswagen-gruppens utbildningar, och även möjlighet att utvecklas inom företaget. 

Kvalifikationer och personliga egenskaper:
Vi söker dig som har en treårig fordonsteknisk utbildning eller som erhållit motsvarande erfarenhet och kunskap på annat sätt.  

Som person är du en lagspelare med bil/teknikintresse och som alltid är beredd att stötta sina kollegor och sätta kunden och laginsatsen i främsta rummet. Vidare är du ordningsam, självgående och utför reparationer och service med hög kvalitet. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

B-körkort är ett krav. 

Start: enligt överenskommelse.  

För frågor kontakta Fredrik Persson på tel.nr: 0920-242201 

Sänd in CV och personligt brev till rekrytering@norrlandsbil.se, Vi har för närvarande flera tjänster tillgängliga i Luleå så det är viktigt att du märker ditt mail med “Mekaniker TRP Luleå”. 

Sista ansökningsdag är 24/10. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen in med din ansökan! 

 Om oss 

Norrlands Bil koncernen har ca 340 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen består av fyra bolag med verksamhet inom personbil, tunga fordon, fastighet/administration samt finans. I vår värdegrund trycker vi på kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass på hur vi ska vara och tillsammans nå verksamhetens gemensamma mål. Läs mer om oss härwww.norrlandsbil.se 

Dela detta jobb

TEKNIKER TILL LULEÅ

Norrlands Bil