teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Tekniker till en ledande leverantör inom infrastruktur

Företag Bravura
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Tekniker till en ledande leverantör inom infrastruktur

Har du ett stort tekniskt intresse? Trivs du dessutom att arbeta praktiskt och träffa kunder? I denna roll har du möjlighet att vara med och genomföra stora förändringar av elnäten och utveckla din elkompetens!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företaget

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Vi är ett tillväxtföretag som tror på att skapa skillnad genom högre engagemang. När vi är framgångsrika blir effekten att människor får jobb och företag stärks genom rätt medarbetare. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings-och bemanningsföretagen i Sverige.

Vi söker nu en tekniker med ett teknikintresse och ser det som en utvecklande möjlighet att få bredda sina kunskaper inom el och infrastruktur. Företaget är en ledande leverantör inom infrastruktur och finns runt om i Sverige. Låter det intressant? Vi berättar gärna mer vid en intervju!

Arbetsuppgifter

I rollen som tekniker har du ett stort intresse för teknik och ett driv att lära dig mer inom området. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med mätarbyten på kat1. Det kan även förekomma arbete kring installationer och ändringar av serviser. Dina arbetsdagar är mycket varierande då du har möjligheten att få möta många olika kunder och hjälpa dem med att utföra det som behövs göras på elmätarna. Det är ett stort projekt och du kommer ingå i ett team med tekniker men utföra mycket av arbetet på egen hand. I arbetet har du även tillgång till servicebil, utrustning och arbetskläder.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Stort intresse för teknik
• Talar och skriver obehindrat på svenska
• Erfarenhet inom el är meriterande

Inför arbetet kommer du få teori - och praktikutbildning av företaget som gör att din kunskap blir knivskarp och ger dig rätt förutsättningar för att utföra ett säkert och kvalitativt arbete hos dom.

Personliga egenskaper värderas högt inom denna roll och för att trivas bör du ha ett stort intresse för teknik och se det som en spännande utmaning att få utveckla din elkompetens. Du uppskattar frihet under ansvar och ser det som något positivt att ha möjlighet till att träffa många olika kunder under en arbetsdag och räds inte för att ta första steget till ett samtal. Du har en god kommunikativ förmåga och är bekväm med att möta andra människor. Som person uppskattar du samtala med kunder och trivs med att skapa god kontakt med de runt dig. Därtill är du resultatfokuserad och arbetar hårt för att uppnå det som förväntas av dig. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och du trivs med att arbeta nära kunden. Du har ett starkt eget driv och engagemang för att lyckas med dina uppgifter.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt rådande kollektivavtal

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: eltekniker, elmätare, service, installation, el, telekom, tekniker, Stockholm, heltid, telenät, nätkartor, installationselektriker, serviceelektriker, energitekniker, industrielektriker, mättekniker

 

Dela detta jobb

logo
Tekniker till en ledande leverantör inom infrastruktur

Bravura