teknikjobb.se

Vi växer och behöver ännu fler professionella, kompetenta och engagerade tekniker till vår avdelning Systems som arbetar med brandlarm och gassläcksystem.

Som tekniker på Systems kommer du att arbeta med installation, driftsättning och service av våra Brand- & Utrymningslarm samt våra gassläckanläggningar.

Till denna specifika tjänst söker vi dig som vill vara på resande fot en stor del av tiden och planera dina uppdrag runt om i landet samt vara beredd att fylla på där behov finns. Din hemort är därför av mindre betydelse. Vi har regionkontor i Lund, Göteborg, Stockholm och Sundsvall.

  • Utföra arbetet efter kvalitetsmanual och gällande regelverk 

  • Leverera enligt specifikationer och enligt kundens behov 

  • Utföra service och underhåll på brandlarmsanläggningar och gassläckanläggningar

  • Driftsätta brandlarm och kontrollera kraven mot gällande regelverk SBF 110 och SBF 500

  • Uppgradera anläggningar 

Vem är du?

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av service och driftsättning av tekniska svagströmsinstallationer, lämplig bakgrund är inom brandlarm, inbrottslarm, CCTV eller annat närliggande område.

  • Du är driven och målmedveten

  • Körkort B

  • Erfarenhet av brandlarm och fasta släckanläggningar är meriterande men inget krav då vi tillämpar internutbildning.

För att trivas i rollen är du bra på att planera och följa upp ditt arbete, med fokus på kundernas nuvarande och kommande behov. Du är en initiativtagare som tar fram lösningar som överträffar kundens förväntningar. Du utvecklar din kompetens och drar lärdom av erfarenheter, du söker feedback och använder den för att förbättra kvaliteten på tjänster och interna processer. 

Dina kunskaper och förbättringsidéer är värdefulla då vi befinner oss i en förändringsfas - tillsammans kommer vi jobba för att vara marknadsledande i Norden inom brandskydd. 

Du erbjuds.

Hos oss får du möjlighet att använda hela ditt tekniska kunnande. Du blir en del av ett företag med mycket kompetens och yrkesskicklighet inom vårt område. Vi har marknadsmässiga villkor och kollektivavtal. Vi bygger nu ett nytt företag – för dig som gillar utveckling och förändring är det en spännande utmaning. Du kommer spela en viktig roll i att skapa ett långsiktigt hållbart och lönsamt företag.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Servicechef Jimmy Ståhlberg på telefonnummer 070-533 43 17. 

Skicka gärna din ansökan med en gång - urval kommer göras löpande.

 

 

 

Tekniker till avdelning Systems – fasta släckanläggningar och brandlarm

Företag Fire safe AB
Ort
Utgår

2021-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb