teknikjobb.se

logga

Tekniker som älskar egentid ute på Sveriges vägar!

Ort
Utgår

2021-10-31

Ansök nu

Tekniker som älskar egentid ute på Sveriges vägar!

Din roll

I rollen som Resemontör/Servicetekniker hos Nemco får du chansen att inreda ditt eget kontor, då du har den i ditt eget hem. Du utgår därifrån och reser sedan ut till kunderna i landet för att leverera bästa service. Du är den som sköter löpande underhåll, installationer men också rycker ut när det brinner i knutarna och en maskin ligger nere.

Maskinerna som rullar ute hos din kund är otroligt viktiga och därför är du viktig! Ligger maskinerna nere eller producerar fel, kan det bli otroligt kostsamt för dina kunder, så ditt stora engagemang gör väsentlig skillnad.

I rollen har du stora delar av södra Sverige som arbetsplats, mestadels från Jönköpings breddgrader och söder ut. Du får möjligheten att se de vackra landsvägarna och övernatta runt 80 dagar om året. Lite av vad du kommer att göra:

  • Ha daglig kontakt med engagerad personal inne på Nemco för att koordinera dig rätt.

  • Underhålla, installera eller få upp maskiner som ligger nere.

  • Genom din pedagogiska och förtroendeingivande stil utbilda kunden.

  • Ta in information, analysera läget och komma med lösningar.

  • Kommunicera med dina kunder för optimal kundnöjdhet.

  • Ha örat mot rälsen ute hos kund och skicka vidare information om merförsäljning.

  • Dokumentera löpande i din nya I-pad.

Vem är du?

Du kommer få en gedigen utbildning i just de maskiner som Nemco tillhandahåller, och du kommer få hänga med en av dina härliga kollegor under det första halvåret. Så vi söker dig som har den rätta attityden som vi kan lära upp.

Dock vill vi att du har med dig elektroniken och mekaniken, genom utbildning, arbete och passion. Samt att du redan har en resande roll idag, alternativt haft det tidigare och längtar tillbaka.

Din svenska är flytande i tal och skrift, och engelskan finns också väl på plats.

Om Nemco

Nemco är bolaget med den härliga mixen mellan dansk och svensk kultur. Här är man rak och direkt och levererar högsta kvalitet av service.  Du kan se fram emot att vara en del av ett starkt vinnarteam, med full fart i vardagen. Här får du engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans skapar synliga resultat och enastående service inom ett brett spektrum av process- och förpackningsmaskiner för små och stora tillverkare främst inom livsmedelsbranschen. Läs mer på www.nemco.se

Ansökan

Ansök genom att klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 31/10 2021. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se.

Dela detta jobb

logga
Tekniker som älskar egentid ute på Sveriges vägar!

Roi Rekrytering Sverige AB