teknikjobb.se

Tekniker Södra Stockholm

Företag KONE AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-01

Ansök nu

Tekniker Södra Stockholm

Nu söker vi en engagerad och positiv senior tekniker med minst 5-7 års erfarenhet av felsökning inom  el/automation/elektronik och förebyggande underhåll. Som tekniker hos oss på KONE arbetar du med helhetsansvar för ditt distrikt med en blandning av traditionella, nya och innovativa servicemetoder allt ifrån planerat serviceunderhåll, förebyggande underhåll, felavhjälpning,  till akuta uppdrag ute hos våra kunder.

För att passa i rollen krävs det att du är lösningsorienterad, bred tekniskt kunnig och har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Du är utåtriktad och har ett intresse för andra människors input. Ditt ödmjuka förhållningssätt, din drivkraft och din goda känsla för service kommer att vara uppskattade egenskaper hos KONE.

I rollen som Tekniker är du ansiktet utåt för företaget, och därför lägger vi stor vikt vid din person och vid dina serviceegenskaper. Du kommer ha dagliga kontakter med kunder och finns som stöd för att minimera störningsfria flöden i fastigheterna. Därför är det viktigt att du är duktig på att kommunicera och är serviceinriktad. Har lätt för att samarbeta med alla typer av människor.

Du har arbetat som Tekniker inom FB/Avhjälpande underhåll  i minst 5-7 år och har god vana av självständigt underhållsarbete inom el och mekanik. Krav att du har minst en gymnasial Teknisk utbildning eller det vi bedömer likvärdig. Du har ett stort intresse för att metodisk felsökning och hitta lösningar, duktig på elektronik och vara tekniskt intresserad. Har kunskaper inom El grundlära A och B. Som person är du driftig, händig, uppfinningsrik och ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Viktigt är god samarbetsförmåga som bidrar till en positiv och utvecklande atmosfär. Du måste hantera digitala handdator, känna dig bekväm att använda mejl och MS Office. Svenska i tal och skrift ett krav samt bra språkkunskaper i engelska. Kommer du från hissbranschen är det mycket meriterande. B Körkort ett krav.

Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen. Servicebil ingår i tjänsten, samt att du utgår från hemmet. Beredskap ingår i tjänsten.  

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-03-01. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Distrikschef Beathe Röstad 010-2184034

Rekryteringsspecialist Lena Sjö, 010-218 40 30

Vi ser fram emot din ansökan!

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Dela detta jobb

Tekniker Södra Stockholm

KONE AB