teknikjobb.se

Tekniker Rulltrappor, KONE Gbg

Företag Kone AB
Ort
Utgår

2020-11-26

Ansök nu

Tekniker Rulltrappor, KONE Gbg

Vi söker nu en rulltrappstekniker till Göteborg. Hos oss arbetar du med trevliga, engagerade, prestigelösa och erfarna kollegor med ett gemensamt fokus på att hjälpa människor att kunna röra sig smidigt, säkert och bekvämt inom och mellan byggnader enligt vår vision KONE People Flow.

OM ROLLEN

Som rulltrappstekniker blir du tilldelad ett eget arbetsområde, vilket gör att vi ställer höga krav på din sociala kompetens samt förmågan att bygga långsiktiga kundrelationer. I ditt arbete ingår bland annat underhållsservice, besiktningsanmärkningar, mindre reparationer samt feltagning av rulltrappor. Naturligtvis ger vi dig den produktutbildning du behöver för att lyckas i arbetet.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

•Du har minst 2 års arbetserfarenhet

•Du har el-inriktad utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet av liknande arbeten.

•Du har god teknisk förståelse.

•B-körkort är ett krav för tjänsten.

•God färdighet i såväl det svenska som det engelska språket.

Som person är du serviceinriktad, självgående och målinriktad. Du planerar själv din arbetsdag vilket innebär att vi söker en ansvarsfull och organiserad person. Du samarbetar och kommunicerar på ett positivt och naturligt sätt med kunder och kollegor. Du delar naturligtvis våra grundläggande värderingar; glädja kunder, kraft som förnyar, passion att prestera samt samarbete för framgång. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid rätt inställning och ett stort intresse för arbetsuppgifterna.

VI ERBJUDER

På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet. och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar.

SÅ ANSÖKER DU

Välkommen att registrera din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 2020-11-26 Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Kenth Ericsson Tel. 0702611109.

Vi ser fram emot din ansökan!

På KONE får du möjligheten att jobba på ett stort globalt företag som är rankat av Forbes som ett av de 50 mest innovativa företagen i världen. I Sverige är vi ett av de ledande företagen inom rulltrappor och erbjuder dig att bli en del i ett familjärt företag under ständig utveckling. På KONE sätter vi högt värde på säkerhet, miljö och kvalitet och tror på att människor växer med frihet under ansvar.

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Dela detta jobb

Tekniker Rulltrappor, KONE Gbg

Kone AB