teknikjobb.se

Tekniker och Ingenjörer Elkraft - Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2018-12-30

Ansök nu

Tekniker och Ingenjörer Elkraft - Vattenfall Services

Vattenfall Services växer och behöver dig!

Vi har haft stor framgång i tilldelningen av nya avtal vilket innebär att vi behöver växa! Vi ska rekrytera ett antal personer med elkraftskompetens i Stockholm, Södermanland, Östergötland och Närke och söker både erfarna och nyutexaminerade! Hos oss har du möjlighet att arbeta med kunder som Trafikverket, SvK, Eon, Ellevio och Vattenfall Eldistribution.

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet och självständighet är nyckelbegrepp. Vi växer kraftigt i Stockholm, Södermanland, Östergötland och Närke.

Vi erbjuder Dig ett tryggt, självständigt och omväxlande arbete. För rätt person finns här goda möjligheter till fortsatt personlig och teknisk utveckling. Är Du den vi söker?

Din roll hos oss:

Hos oss kommer du att vara en viktig person vid utförandet av våra kunduppdrag. Det kan innebära förebyggande underhåll i stationsmiljö. Det kan också handla om felsökning och felavhjälpning i våra kunders anläggningar. Även om- och nybyggnationer är vanligt förekommande.

Dina kvalifikationer:

Vi söker Dig som trivs med frihet under ansvar och drivs av utmaningar, lösa problem och nå uppsatta mål. Du är serviceorienterad och tycker om att arbeta både på egen hand och i nära samarbete med kollegor.

Du har erfarenhet och kunskap inom elkraft, statiska eller roterande omriktare/omformare, transformatorer, reläskydd, brytare och frånskiljare samt kommunikation. Är du dessutom specialist inom något område så är Du extra intressant för oss!

Du har lätt för att uttrycka dig på både svenska och engelska i skrift och tal. Körkort B erfordras.

Mer information:
Vi finns på ett flertal orter inom Stockholm, Södermanland, Östergötland och Närke.

Intervjuer och tillsättning av dessa tjänster kommer att ske löpande, så vänta inte med Din ansökan!

För information om tjänsterna är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jonas Gustavsson, 070 – 655 73 46,jonas.gustavsson2@vattenfall.com eller Michael Thörnqvist, 070-664 79 88,michael.thornqvist@vattenfall.com. För information om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Sarah Lashari, sarah.lashari@vattenfall.com

Fackliga kontaktpersoner är Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar.

Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll samt säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen kommer ett drogtest att genomförs.
Följ oss gärna! 
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – vattenfallservices

Dela detta jobb

Tekniker och Ingenjörer Elkraft - Vattenfall Services

Vattenfall AB