teknikjobb.se

Tekniker/Montör Ledningsunderhåll – Högsby

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-10

Ansök nu

Tekniker/Montör Ledningsunderhåll – Högsby

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

 

Din roll som Tekniker / Montör

Inför kommande utmaningar stärker nu enheten i Jönköping och Norra Kalmar, med nya montörer / tekniker inom Ledningsunderhåll. Du kommer att ingå i ett team med tekniker med blandade åldrar. Du kommer att arbeta med alla förekommande typer av uppdrag, drift, underhåll, reparation och nyproduktion/projekt av våra kunders elanläggningar. Du arbetar ibland också med underentreprenörer, vilka du kommer att samarbeta med och i förekommande fall leda.

Med fokus på säkerhet erbjuder vi marknadens fördelaktigaste lösningar för besiktning, service underhåll och nyproduktion av elanläggningar som gör våra kunders investeringar lönsamma. Vårt uppdrag är att genomföra underhåll och projekt inom lokalnät 0,4kV till 40kV. Din stationeringsort är din bostad och du kommer ha ett fritt och självständigt arbete. För att trivas i rollen är det viktigt att kunna ha ett helikopterperspektiv samt tycka om att arbeta självständigt. Du ska kunna planera väl och vara flexibel när det krävs. Du är kostnadsmedveten och det ställs högra krav på att ta ett stort eget ansvar då du som tekniker är Vattenfall Services ansikte ut mot kund.

Vattenfall Services erbjuder dig ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll. Tjänsten är på heltid och din stationeringsort är din bostad. Ditt närmsta kontor kommer vara Högsby alternativt Nässjö, där du träffar dina kollegor. Arbetstiden är vardagar, beredskap kan komma att ingå i tjänsten. För att kunna utföra ditt dagliga arbete kommer du använda företagsbil. Som nyanställd har du en introduktionsplan samt tilldelas en mentor. Kollektivavtal finns.

Dina kvalifikationer som Tekniker / Montör

Du har genomgått gymnasial utbildning där det är meriterande om du studerat en elteknisk utbildning och har med fördel erfarenhet av att underhålla och bygga elkraftsanläggningar. Meriterande är kunskap inom ledningsunderhåll / schemaläsning / hsp samt lsp anläggningar. För att vara framgångsrik i rollen är du initiativtagande, tar stort eget ansvar för ditt arbete och har en god samarbetsförmåga. Vidare ser vi gärna att du är en utåtriktad person då det ingår kundkontakter i jobbet. Du har en god förmåga att planera och se helheten i ditt eget arbete och är kostnadsmedveten. Körkort B krävs och innehav av BE-körkort är en merit. Goda datorkunskaper samt god svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten. Meriterande om du har utbildningar såsom ESA, Säkerhet på väg, Heta arbeten samt Hjärt- och lungräddning. Saknar du någon av dessa, så kan du få möjlighet att gå dessa branschspecifika utbildningar.

 

Mer information

Stationeringsort för tjänsten är din bostad, närmaste kontor Högsby alternativt Nässjö. Tjänsten är på heltid, provanställning kan komma att tillämpas.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Tillsättning av tjänsten kommer att ske löpande.

Frågor

Gällande tjänsten; avdelningschef Peter Lindh 072-533 01 57

Rekryteringsprocessen; rekryteringskonsult Isabella Regardt 0730798587

Fackliga representanter

Fackliga representanter är Sven Johannesson Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 2020-10-10

 

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se

 

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass vilket innebär att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll samt säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen genomförs drogtest.

Följ oss gärna!

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – vattenfallservices

Dela detta jobb

Tekniker/Montör Ledningsunderhåll – Högsby

Vattenfall AB