teknikjobb.se

Logo

Tekniker media/skalskydd/brand

Företag Höganäs AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-15

Ansök nu

Tekniker media/skalskydd/brand

Vill du vara med och utveckla Höganäs processmedia och -system? Då har vi en spännande utmaning till dig.

Om tjänsten
Det dagliga arbetet går i huvudsak ut på att arbeta med drift och underhåll av våra mediasystem (havsvatten, tryckluft, fjärrvärme och hetvatten). I ditt ansvar ingår också arbetsuppgifter kopplade till vårt skalskydd, brandlarm och inbrottslarm. Utöver det arbetar du med att framtidssäkra våra underordnade system som används för styrning och övervakning. Du kommer att ingå i en grupp om tre till fyra personer som ansvarar för den dagliga driften och underhållet av våra olika styrsystem och rapporterar till Media & Property Manager. Beredskap ingår i tjänsten.

Din profil
Du har en högskole-, yrkeshögskole- eller gymnasieingenjörsutbildning med dokumenterad kunskap och erfarenhet av arbete med processmedia och processtyrningssystem. Du har god tekniskt förståelse och ett praktiskt handlag, Som person är du nyfiken, noggrann och lösningsorienterad.

Förmåner
Som anställd på Höganäs omfattas du av kollektivavtal tecknade av Unionen, Sveriges Ingenjörer samt Ledarna. Du har tillgång till bland annat friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Vi har en egen idrottshall och träningslokal/gym. 

Att jobba på Höganäs
Vårt mål är att erbjuda en bra och meningsfull arbetsplats, där du kan utvecklas och nå dina ambitioner. Vi har en tydlig ledningsfilosofi, där vi strävar efter öppenhet som ett sätt för både medarbetare och företaget att utvecklas. Vi ser varje medarbetare, oavsett position, som en ledare när vi tar oss an de utmaningar som världen – och vi – står inför. I nära samarbete med våra intressenter siktar vi mot vår vision om ett hållbart samhälle, att inspirera industrin att göra mer med mindre.

Mer om Höganäs
Höganäs är världsledande på marknaden för järn- och metallpulver, med en årlig produktionskapacitet på 500 000 ton. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi morgondagens lösningar för fordonsindustrin, ytbeläggnings- och sammanfogningstekniker, additiv tillverkning och vattenrening; områden som alla bidrar till ett mer hållbart samhälle. Höganäs grundades 1797 och idag sysselsätter vi 2 400 engagerade medarbetare i 16 länder i Europa, Amerika och Asien. Vår omsättning under 2019 var 1,3 miljarder euro. Våra ägare är Lindéngruppen och FAM.

Intresserad?
Välkommen med din ansökan senast den 15 maj.

Contact person
Håkan Fridh
HR Business Partner
hakan.fridh@hoganas.com

Anders Nilsson
Media & Property Manager
anders.nilsson@hoganas.com

Dela detta jobb

Logo
Tekniker media/skalskydd/brand

Höganäs AB