teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tekniker Linköping

Företag KONE AB
Ort
Utgår

2021-12-13

Ansök nu

Tekniker Linköping

Som Tekniker  i vårt serviceteam kommer du få ett varierande arbete med stort eget ansvar och inflytande. Vi söker dig som är kompetensmässigt bred tekniskt, med ett högt säkerhetstänk, och har en uppbyggd erfarenhet av att hitta innovativa tekniska lösningar,  dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära att:

 • Planera och prioritera serviceuppdrag • Självständigt utföra service, underhåll, felsökning. • Rapportera utförda uppdrag till kund och den egna verksamheten. • Lämna pris på reservdelar, uppgraderingar och arbete enligt gällande prislista/avtal • Föreslå förbättrings- och/eller uppgraderingsåtgärder till kund. • Förmedla olösta serviceuppdrag till ansvarig chef

Underhållet ska utföras på hissar och port/dörr inom distriktet. Montage och installationsuppdrag ingår inom port/dörr.

Du har tidigare arbetat som Tekniker och har vana av självständigt underhållsarbete inom el och mekanik, eller har minst en gymnasial utbildning från El/Automation/Mekanik/Underhåll eller det vi bedömer som likvärdigt. Du har ett stort intresse av elektronik/mekanik och gärna bra kunskaper kring metodisk felsökning. Kunskaper inom El värderas mycket högt. Som person är du driftig, händig, uppfinningsrik och ansvarsfull.

B-körkort är ett krav. 

Om ansökan

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-12-13. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Distriktschef Mickael Stendahl 010-218 40 17 eller

Rekryteringsspecialist Lena Sjö 010-218 40 30

Vi ser fram emot din ansökan!

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Läs mer på www.kone.com/careers

Dela detta jobb

Tekniker Linköping

KONE AB