teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tekniker Ledningar - Vattenfall Services, Bollnäs

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-25

Ansök nu

Tekniker Ledningar - Vattenfall Services, Bollnäs

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 
Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi och elkraftsområdet? Vår etablering i Bollnäs söker nu en tekniker som, tillsammans med oss, vill ge samhället en trygg och stabil elleverans!


 Din roll som Tekniker
Inom avdelningen Ledningar kommer du få arbeta med mindre projekt och underhåll av eldistributionsnät. Det innebär arbete med felavhjälpning, friledningsnät, jordkabelnät och nätstationer inom 0,4-40 kV.
 Exempel på arbetsuppgifter:

 

 • Montage av nätstationer och kabelskåp
 • Felsökning och reparation
 • Förläggning av kablage, skarvning samt avslut på kablage
 • Samarbeta med våra underentreprenörer i fält
 • Ny och ombyggnad av luft och kabel

 


Arbetet på avdelningen sker oftast utomhus och innebär både analys samt praktiskt arbete för att säkerställa en trygg elleverans. Samarbete, bra kommunikation och att arbeta säkert och noggrant i alla moment är ytterst viktigt i den här rollen. Resor och beredskap kommer att ingå.
 Varje person i organisationen är viktig och det arbete som utförs är en del i ett flöde till att kunden har en väl fungerande elanläggning. Vi söker därför dig som är beredd att ta stort eget ansvar, både i det dagliga arbetet men även vid kundkontakter, eftersom du i rollen som tekniker är vårt ansikte utåt mot kunder och allmänhet.

 Dina kvalifikationer som Tekniker
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete som distributionselektriker, linjemontör eller stationstekniker. Alternativt har du erfarenhet av annan verksamhet inom el, exempelvis industri, elnät, installation eller montage och vill utvecklas i en ny roll inom elkraft.
 Dina kvalifikationer:

 

 

 • Elteknisk utbildning på gymnasienivå eller högre, alternativt arbetserfarenhet som arbetsgivaren anser vara likvärdig.
 • B-körkort är ett krav
 • Van datoranvändare
 • Behärskar svenska i tal och skrift.
 • Branschspecifika utbildningar såsom ESA, Säkerhet på väg, Heta arbeten och Hjärt- och lungräddning kan vara meriterande
 • BE körkort kan vara meriterande

 


För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork och att du kan axla både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Det kan stundtals vara högt arbetstempo och samarbete med kollegor men även med kunder kommer naturligt för dig. Du är en initiativtagande person som tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet för dig.
 
Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Ia Guttenkunst (Ledningar), 073-094 23 21. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Malin Malmsten, 073-597 73 71.


 Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

 Placeringsort: Bollnäs

 Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

 Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

 Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 16 januari 2022!

 Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

 Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

 Följ oss gärna!
Linkedin: Vattenfall Services Nordic AB

Instagram: Vattenfallservices

Location: Bollnäs

 

Dela detta jobb

Tekniker Ledningar - Vattenfall Services, Bollnäs

Vattenfall AB