teknikjobb.se

Tekniker, lås- och passagessystem

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-20

Ansök nu

Tekniker, lås- och passagessystem

Vår verksamhet i Uppsala expanderar och vi söker därför flexibla, sociala och ansvarsfulla säkerhetstekniker till vårt drivna och engagerade gäng i Region Nord.

ARBETSUPPGIFTER
Rollen som servicetekniker hos oss innebär att du kommer att arbeta med service och nyinstallationer inom såväl lås som elektronik. En arbetsdag är mycket varierande där du arbetar individuellt eller i team ute hos kund.

KVALIFIKATIONER
Du har troligtvis en el- eller teleteknisk utbildning och/eller erfarenhet av säkerhetsinstallationer och service med inriktning mot lås och/eller passagesystem.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. Våra värdeord är Intelligent, Ansvarsfull och Passionerad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med dessa.

EGENSKAPER
Som person ser vi att du är drivande i att bygga upp långsiktiga relationer med både medarbetare, kunder och samarbetspartners. Tjänstebil ingår i tjänsten.

I gengäld erbjuder vi dig ett självständigt arbete i ett roligt och kreativt gäng inom ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag. Du får möjlighet att utvecklas i ett företag med fortsatta expansionsplaner. Du ges chansen att växa inom organisationen, vara med och skapa företagets framtid och att påverka.

ÖVRIGT
Du rapporterar till platschef.

OM GREAT SECURITY
Great Security är ett av Sveriges ledande säkerhetsföretag och vi är ständigt på jakt efter nya passionerade och duktiga medarbetare. Vi är idag nästan 400 anställda och finns på 24 kontor och 20 butiker runt om i Sverige.

Vi letar efter 1-2 tekniker och vi vill anställa så fort vi hittar rätt kandidater, så ansök direkt!

Dela detta jobb

Tekniker, lås- och passagessystem

Yobber AB