teknikjobb.se

Tekniker Jönköping

Företag Kone AB
Ort
Utgår

2020-10-12

Ansök nu

Tekniker Jönköping

KONE tillhandahåller innovativa och miljöeffektiva lösningar för hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar samt de system som integrerar dem med dagens intelligenta byggnader. Vi stöder våra kunder varje steg på vägen, från design, tillverkning och installation till underhåll och modernisering. KONE är världsledande när det gäller att hjälpa kunderna att hantera ett smidigt person– och varuflöde i deras byggnader.

I rollen som tekniker hos oss är du med och bidrar att vi kan skapa skräddarsytt underhåll, ge våra kunder kontroll på sina utrustningar och du kommer att ansvara för att erbjuda en förstklassig service ute hos våra kunder.

Vi skapar samhällsnytta - och utvecklingsvägar för dig!

Som tekniker hos oss ser vi gärna du har en gymnasial utbildning inom el/automation styr och regler, underhåll och service och att du har några års erfarenhet som felsökare och kompetenser inom tekniskt underhåll och förebyggande underhåll. Kunskap inom mekanisk felsökning är meriterande för tjänsten.

Har du praktisk erfarenhet inom datoriserad styr- o regler och felsökning av elektronik är det mycket meriterande.  Har du även kunskap om och erfarenhet av el så ser vi det som värdefullt. Kommer du från branschen och vill utvecklas så är det mycket meriterande. Krav B Körkort. Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.

Vidare ställer tjänsten krav på en god bred teknisk förståelse både i praktiken och i teorin. Har du dessutom ett förflutet inom underhåll och automation så kommer du att ha en fördel att sätta dig in i de tekniska aspekterna.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du är initiativtagande med en stor förmåga att se lösningar bakom tekniska problem som kan uppstå ute på site hos våra kunder. Du är ansvarsfull och självgående samtidigt som du trivs med att tillhöra ett team där samarbete kan göra skillnad för att lösa det dagliga arbetet. Vi ser också att du besitter en god kommunikativ förmåga där du har lätt för att bidra med egna och idéer kring arbetet, samtidigt som du också är lyhörd och nyfiken på vad andra i teamet har att komma med.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2020-10-12. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Distrikschef Martin Nero 036 37 56 32  alt Rekryteringsspecialist Lena Sjö, 010-218 40 30

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Läs mer på www.kone.com/careers

 

 

Dela detta jobb

Tekniker Jönköping

Kone AB