teknikjobb.se

logga

Tekniker inom svets 

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2021-05-16

Ansök nu

Tekniker inom svets 

Du arbetar idag som svetsansvarig, svetskoordinator eller liknande och nu söker du ett rörligt och omväxlande arbete där du får använda din erfarenhet och kunskap.
 
Om tjänsten

Montico växer och nu söker vi ytterligare svetstekniker till vår verksamhet i mellersta Sverige. Drivs du av att prestera resultat samtidigt som du vill vidareutveckla dina kunskaper är du den vi söker för uppdraget.

Arbetsbeskrivning

Som svetstekniker arbetar du i en varierad miljö direkt ute hos våra kundföretag med svetsrelaterade uppgifter.

I rollen som svetstekniker kommer du bland annat att:

  • Utbilda och validera inom svetsteknik.

  • Styra svetsarbetet genom att verka som extern svetsansvarig.

  • Genomföra kontroll och provning

  • Vara specialist och rådgivare.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är målinriktad, ambitiös och som har mycket god förmåga att driva på dig själv. Du har bred kunskap inom kvalitetsstyrning av svetsning enligt ISO 3834 och kunskap i utförande av stålkonstruktion enligt EN 1090. Du har en även en djup kunskap i själva svetsprocessen och vana vid att instruera/utbilda.

Meriterande är om du innehar certifikat i oförstörande provning enligt ISO 9712 (VT, MT, PT) samt auktorisation för att övervaka svetsarprövningar enligt ISO 9606

Som medarbetare hos oss får du stor möjlighet att med dina egna insatser påverka både din och Monticos utveckling.
Löpande kompetensutveckling för dig är en självklarhet.

För att trivas i tjänsten behöver du kunna arbeta i en rörlig miljö där du har handlingsfrihet och befogenhet att själv fatta beslut. Det är viktigt att du kan samarbeta med andra och har ett intresse för samverkan och dialog. Då uppdraget innebär arbete hos våra kundföretag måste du vara beredd på en hel del resande. Våra kunder finns i södra och mellersta Sverige. Övernattningar på annan ort förekommer - antalet nätter beror på din bostadsort.

Då dokumentation är en del av jobbet behöver du använda dator som ditt arbetsredskap och du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift.
B-körkort är ett krav för tjänsten. Då resor är en stor del i arbetet har du möjlighet att ta ut en tjänstebil.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 500 anställda och har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Tekniker inom svets 

Montico AB