teknikjobb.se

Tekniker inom fastighetsautomation till Invent

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-07-10

Ansök nu

Tekniker inom fastighetsautomation till Invent

Vill du arbeta på ett företag som förser sina kunder med tekniska lösningar inom fastighetsautomation? Invent erbjuder tekniska lösningar som skapar ett bra inomhusklimat med minsta möjliga energiåtgång och bidrar därmed till en bättre miljö! Vi söker dig som arbetar med liknande arbetsuppgifter idag och är redo för nästa steg i karriären!

Om tjänsten

Invent är ett specialistföretag för inneklimat med inriktning på fastighetsautomation. Deras affärsidé är att förse fastigheter med kostnadseffektiva, energioptimerade installationer med den absolut senaste tekniken. De verkar för att erbjuda kunderna minskade energikostnader genom tekniska lösningar som sparar energi och därmed bidrar till en bättre miljö!

Du erbjuds

  • Möjlighet att arbeta på ett företag i absoluta framkant inom fastighetsautomation och dagligen verka för ett bättre klimat
  • Möjlighet att ta del av ett utbildningspaket med fokus på att fortsätta både din tekniska- och personliga utveckling

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Academic Work ansvarar över rekryteringsprocessen men du kommer att anställas av Invent.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med felsökning och igångkörning av fastighetsautomation. Även utföra drifttagning, funktionskontroll samt förebyggande underhåll av nya och befintliga anläggningar. I dina arbetsuppgifter kommer det även ingå dokumentation samt att agera support till företagets kunder.

Vi söker dig som

  • Har gymnasial- och/eller eftergymnasial utbildning inom relevant område samt arbetat några år med liknande arbetsuppgifter inom fastighetsautomation

  • Behärskar svenska i tal och skrift eftersom det förekommer regelbunden kontakt med kollegor och kunder samt dokumentation i språket

  • Har B-körkort eftersom det regelbundet förekommer resor i tjänsten

  • Det är även meriterande om du har erfarenhet av PLC-programmering sedan tidigare

Som person är du:

  • Tekniskt intresserad och vill fortsätta utveckla din tekniska kompetens
  • Självständig och ansvarstagande och driver dina arbetsuppgifter framåt
  • Strukturerad och kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt
  • Relationsskapande och trivs med flera kontaktytor och att samarbeta med andra

Övrig information

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Invent Invent AB har kontor i Västerås, Ludvika, Stockholm, Gävle och Falun, där Falun står som huvudkontor. Totalt sett arbetar 21 anställda på företaget som är uppdelade på samtliga kontor. Ser man till verksamhetens kunder så återfinns de huvudsakligen i Dalarna och Västmanland. Invent omsätter över 40 milj SEK på årsbasis som fördelar sig på ca 80% slutkunder och 20% entreprenörer. Kunder finns huvudsakligen i Dalarna och Västmanland vilka utgörs av slutkunder, duktiga fastighetsägare eller entreprenadföretag med höga krav.

Dela detta jobb

Tekniker inom fastighetsautomation till Invent

Academic Work