teknikjobb.se

Tekniker i lokaltrafikmiljö

Företag Eltel
Ort
Kategorier
Utgår

2019-01-03

Ansök nu

Tekniker i lokaltrafikmiljö

Inom vårt affärsområde Communication Service Assurance söker vi tekniker till Team UH Tele. Affärsområde Communication Service Assurance erbjuder anslutningstjänster, dygnet-runt-service samt övervakning av befintliga fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.

På Team Uh Tele jobbar vi med underhåll av teletekniska system inom SL:s anläggningar. Vi är en ledande aktör inom ny/om/tillbyggnad och underhåll av teknik i olika trafikmiljöer (spår och vägmiljö). Vi gör allt från besiktningar och reparationer till projektering och utförande av nya installationer. Vi breddar nu verksamheten till att jobba med IP/WAN och behöver därför förstärka med ett par nätverkstekniker.

Vi jobbar med aktiv utrustning i SLs tunnelbana/lokalbanor/busstrafik t.ex. fiber/IP-nätverk, ursystem, PA-system, dynamiska skyltar, kamerasystem, telefoni, radio mm. Totalt sköter vi ett 30-tal olika system. Vi har bra relationer med våra kunder och leverantörer. Vår verksamhet karaktäriseras av samarbete, entreprenörskap och humor. Vi har nu nya affärer på gång och har jobb för fler.

Dina arbetsuppgifter

Som Service- och installationstekniker får du ett roligt och omväxlande jobb i en trevlig grupp. Du kommer att ständigt lära dig nya saker och möta nya utmaningar. I tjänsten ingår beredskap och ibland nattarbete.

Du kommer att jobba med:

 • Installationer av olika tekniska system i stations-, spår- och vägmiljö
 • Felsökning och felavhjälpning i avancerade system
 • Besiktningar och korrigerande åtgärder
 • Identifiera förbättringsförslag i kundernas system

Vem är du:

Du har troligen en teknisk gymnasieutbildning (elektriker, el/tele eller motsvarande) eller en kortare högskoleutbildning samt erfarenhet av teknik, underhålls- och installationsarbeten.

Känner du igen dig i några av nedanstående punkter är det dig vi söker:

 • Vill jobba med installationer och underhåll inom/utomhus
 • Erfarenhet av arbete/utrustning i trafikmiljö t.ex. skyltar, fiber, PLC, kameror, PA, transmission
 • Stort teknikintresse och datorvana
 • Ordningssinne, självgående
 • Jobbat i spår eller vägmiljö, gärna tunnelbanan
 • Erfarenhet av entreprenader/installationsprojekt
 • Kan läsa elscheman och ritningar
 • Körkort lägst B är ett krav

Ansökan och frågor

Sista ansökningsdag är [ange datum]. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta: Teamchef Robert Trygg, 072-584 3763

För fackliga frågor kan du kontakta: SEKO Jonny Andersson tel 070-837 80 36, Unionen Mats Johansson tel 070-536 72 04, SACO Krister Andersson 070-585 61 22

Välkommen med din ansökan !

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Dela detta jobb

Tekniker i lokaltrafikmiljö

Eltel