teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Med våra moderniseringsåtgärder fortsätter vi att göra våra kunders utrustningar att fungera tillförlitligt, och att de uppfyller de senaste säkerhetsstandarderna och passar in i olika byggnader.  I rollen kommer du jobba med innovativa och miljöeffektiva lösningar för hissar och de system som integrerar dem med dagens intelligenta byggnader.

Baserat på de olika hiss förbättringar vi rekommenderar till våra kunder, kommer du i din roll som tekniker jobba med dina breda tekniska kunskaper jobba i byggnader och dagligen med; Allt från fullständiga Hissutbyten med KONE´s prisbelönta designalternativ, till modulmodernisering och uppgradering av komponenter ute hos våra kunder. 

Nu behöver vi stärka upp i ett av våra installationsteam i Stockholm med fler medarbetare och söker en Tekniker för ombyggnad och modernisering av hissar.   

Dina arbetsuppgifter

Du måste gilla att jobba självständigt, vara självgående, händig och att du har en mycket god förståelse för bearbetning och montering av olika slags material.  Jobbet passar dig som är van att jobba som installationstekniker från hissbranschen, vet att man inte alltid kan gå efter en ritning utan måste ha blick för materialen och hur de fungerar, förstå hur saker o ting hänger ihop, våga bocka till en plåt eller felsöka och förstå varför du gör detta, det är egenskaper vi gillar och som du gärna får berätta mer om !

Du har minst gymnasial utbildning inriktning från El/Automation/Byggnads- och Installations teknik eller det vi bedömer likvärdigt och samtidigt vill vi att du gillar praktiskt arbete. Arbetet är fysiskt, tunga lyft och höga höjder förekommer. Det är bra om du har några års erfarenhet av arbete från tekniska installationer och vana från hissbranchen värderas mycket högt, kan du dessutom KONE´s produkter är detta mycket meriterande. Har du kunskap om och erfarenhet av arbete inom el installationer så ser vi det som värdefullt. Krav B Körkort.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2022-06-06.  Har du frågor är du välkommen att kontakta: Distrikschef Kay Österman  070-5805002 alt Rekryteringsspecialist Lena Sjö lena.sjo@kone.com

Vi ser fram emot din ansökan!

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Läs mer på www.kone.com/careers

Tekniker för ombyggnad av hissar, Stockholm

Företag KONE AB
Ort
Utgår

2022-06-06

Ansök nu

Dela detta jobb