teknikjobb.se

Tekniker/Elektriker inom belysning - Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2019-07-31

Ansök nu

Tekniker/Elektriker inom belysning - Vattenfall Services

Du som har el-teknisk utbildning och gillar att vara utomhus - Vattenfall Services söker dig!
 
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. 

Till affärsområde Belysning inom Vattenfall Services söker vi nu Belysningstekniker till vår etablering i Rissne.

Vårt uppdrag är att leverera energieffektiva helhetslösningar till våra kunder. Våra kunder är Trafikverket, kommuner, byggentreprenadföretag och företag inom industri- och infrasektorn. Uppdragen är av varierande slag, allt från vägbelysning till ljussättning av byggnader, träd och monument. Vår företagskultur präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en målstyrd och projektorienterad organisation.
 
Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete där du får möjlighet att ta stort eget ansvar, både i projekt och vid kundkontakter och vara vårt ansikte ut mot kunder och allmänhet.

Dina arbetsuppgifter som Belysningstekniker
- Utföra montage i våra drift och underhållsavtal
- Hantera olika tekniska frågeställningar vad gäller styrning och kontrollutrustning
- Utföra servicetjänster för drift och underhåll av befintliga belysningsanläggningar
- Nybyggnation

Vi söker dig som har
- Elteknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå. 
- B körkort

Meriterande
- C-kort
- Erfarenhet av arbete med elkraft, installation eller belysning
- Säkerhet på väg, ESA, liftutbildning är meriterande

För att trivas i rollen behöver du vara serviceinriktad, initiativtagande, ansvarstagande och tycka om att arbeta i team. Du trivs med att jobba utomhus. Vi ser gärna att du är utåtriktad och behärskar svenska i både tal och skrift då det ingår regelbundna kundkontakter i jobbet.

Stationeringsort
Rissne
 
Mer information 
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Peter Hansen, 073-046 38 86. För mer information kring rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Johanna Marklund, 070-307 84 82, johanna.marklund@vattenfall.com

Fackliga representanter
Anders Sundqvist Unionen, Joel Hersan SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan! Löpande urval tillämpas.
 
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se
 
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
 
Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices

Dela detta jobb

Tekniker/Elektriker inom belysning - Vattenfall Services

Vattenfall AB