teknikjobb.se

testing företagslogga

Teknikansvarig konstruktör bro och anläggning

Företag ÅF
Ort
Utgår

2019-01-13

Ansök nu

Teknikansvarig konstruktör bro och anläggning

Om jobbet

Vår verksamhet växer och vi söker nu Teknikansvariga konstruktörer inom bro- och anläggning som vill vara med under vår fortsatta utveckling i Stockholm.

Som Teknikansvarig konstruktör leder du projekteringsarbetet med ansvar för kvalité, teknik och ekonomi. Uppdragen finns i alla skeden, från förstudier till bygghandlingsprojektering.

Hos oss får Du möjligheter till teknisk utveckling med stöd av våra seniora konstruktörer i ett klimat som genomsyras av erfarenhetsåterföring och öppen atmosfär.

Sektionen bro- och anläggningskonstruktion i Stockholm består idag av drygt 30 broingenjörer, fördelat på två kontor i Solna och Liljeholmen, sektionen har gemensamt över 500 års erfarenhet av bro- och anläggningskonstruktion! Det finns möjlighet för Dig att fritt välja placering mellan Solna och Liljeholmskajen beroende på vad som passar dig bäst.

Vem är du?

Vi söker Dig som idag arbetar som teknikansvarig och som har minst fem års erfarenhet av bro- och anläggningskonstruktion. Utöver detta ser vi att du är utbildad civilingenjör eller motsvarande.

Som person värdesätter vi egenskaper som självgående, initiativtagande och effektiv. Du har förmåga att behålla överblicken utan att tappa detaljerna. Du har lätt för att förstå och delta i tekniska diskussioner och trivs i en miljö som präglas av stark tillväxt. Problemlösning är för dig en naturlig utmaning. Självklart ser du dig själv som en lagspelare och du trivs med att dela din kunskap och hjälpa andra att utvecklas.

Det är meriterande om Du har erfarenhet av bygghandlingsprojektering i Trafikverksprojekt samt av väg-/järnvägsplan.

Vi erbjuder

Hos oss får du arbeta i ett öppet arbetsklimat där det sätts stort värde på samarbetsvilja och god teamkänsla. I rollen som teknikansvarig har Du en unik möjlighet att utveckla ditt ledarskap och kommunikativa förmåga genom att leda din grupp av projektörer samtidigt som du samordnar med andra teknikområden. Det kommer även finnas möjlighet för Dig att arbeta i uppdrag i alla skeden, från utredningar till bygghandlingar.

Utöver stor variation i arbetsuppgifter och projekt kan vi erbjuda tydliga utvecklingsvägar som i kombination med vår utbildningsakademi ger dig förutsättningar och möjligheter att forma din arbetssituation, personliga utveckling och din framtid på ÅF. ÅF har delvis som följd av detta över tid rankats som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Carl Johan Nilsson
+46 105052892
carl.johan.nilsson@afconsult.com

Dela detta jobb

testing företagslogga
Teknikansvarig konstruktör bro och anläggning

ÅF