teknikjobb.se

Responsibility

Vill du vara en nyckelperson inom projekt och investeringar? Vill du leda ett team med erfarna ingenjörer och ha ett stort fokus på projektledning? Har du en ingenjörsbakgrund och mycket goda projektledaregenskaper?
 
Då kan du vara vår nya Teknik och Projektchef!
 
Som Teknik och Projektchef har du övergripande ansvar för tekniska projekt inom disciplinerna Styrsystem, El, Instrument, Mek och Bygg, du kommer ansvara för att hålla ihop projekten, kommunicera med olika samarbetspartner och leda personal och konsulter. Du ansvarar för alltifrån förstudiefas till genomförandefas i projekten och har ansvar för budget och kostnadsstyrning. I rollen så arbetar du nära produktionen och ser till att disciplinerna inom Teknik och underhåll utvecklas och underhålls, så att verksamheten i produktionen säkerställs.

  • Du har personalansvar och utvecklingsansvar för Ingenjörerna inom Teknikavdelningen
  • Du verkar som projektledare och montageledare vid projekt och ombyggnationer i anläggningen
  • Ansvarar för att de långsiktiga investeringsplanerna finns på plats för anläggningen
  • Ansvara för att verksamheten bedrivs i enlighet med Nouryons policy och lagda planer, samt att lagar, villkor och åtaganden inom QHSE-området efterlevs
  • Ansvarar för avtal och kontrakt med entreprenörer och konsulter, samt kontakten med de konsulter/entreprenörer som anlitas vid projekt och modifikationer i anläggningen

Job Requirements

Din utbildningsbakgrund är Civilingenjör/Högskoleingenjör eller motsvarande, förutom kompetens inom projektledning är det meriterande med kunskap inom liknande verksamheter och erfarenhet från tekniskt arbete, t.ex. konstruktion, projekt eller underhållsverksamhet.

Vi söker dig som är kommunikativ, har lätt för att bygga relationer och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att anpassa dig till förändrade situationer samt trivs av att lösa problem och nå resultat.

Som ledare är du kommunikativ och du ger en tydlig riktning. Du har förmågan att förbättra, utveckla och effektivisera arbetet med ett resultatinriktat förhållningssätt.

Du har goda datorkunskaper och kan kommunicera i både tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Vi erbjuder dig en utvecklande och ansvarsfull chefsroll där du har ett tydligt mandat och förväntas utveckla underhållsarbetet.

Varför  Nouryon?

Tycker du  hållbarhet,  innovation,  säkerhet och  samarbete  är  viktigt?  Vill du  växa  tillsammans  med  ett  företag som  blickar  framåt och  ständigt  förbättrar  sitt  arbetssätt?  Våra  medarbetare har  idéer  för en hållbar framtid och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter till att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.

Ytterligare information

Detta är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Örnsköldsvik. Du kommer att rapportera till Teknik och Underhållschef.   

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Då vi arbetar med löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt sista ansökningsdatum. 

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Andreas Branthsson, Engineering and Maintenance Manager, +4670 346 64 81.

För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Sara Svanbäck, Talent  Resourcing Partner, +46 70-286 95 77. 
 
För fackliga frågor: Unionen, Christer Wågström, +46 660 753 04

Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta:  Recruiting.SE@akzonobel.com 
 
Vi ser fram emot din ansökan! 

Mer om företaget

Nouryon har  cirka 10.000  anställda och  verksamhet i  över 80  länder runt om i  världen. Under  vår  nästan 400  år  långa  resa mot  att  bli en  global  ledare  inom  specialkemi har vi  byggt  upp  stor  expertis,  utvecklat  långsiktiga  kundrelationer och  förtjänat en plats  bland de  branschledande  företagen  när  det kommer  till  säkerhet,  hållbarhet och  tillförlitlighet. Runt om i  världen har  våra  produkter  stor  betydelse i  människors  vardagliga liv. 
 
Följ oss  på  < A HREF=" https://www.linkedin.com/ company/ nouryon">LinkedIn och Facebook för nyheter och uppdateringar om intressanta tjänster. 
 
Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda 
 
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. 

Teknik och projektchef

Företag Nouryon
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb