teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Technical Project Manager, Application Engineering

Företag Valmet AB
Ort
Utgår

2021-12-19

Ansök nu

Technical Project Manager, Application Engineering

Technical Project Manager, Application Engineering till Valmet i Karlstad.
Är du en engagerad och positiv person med ett stort intresse för teknik? 
Vill du arbeta med kunder världen över och utforma konkurrenskraftiga lösningar?

Nu söker vi en Technical Project Manager med inriktning mot kausticering till vår avdelning Application Engineering. Application Engineering är en del av försäljningsorganisationen och har ansvaret för den tekniska delen i våra offerter till kund. Arbetet sker i nära samarbete med säljare, kalkyl och process samt andra discipliner inom företaget.

Som Technical Project Manager har du ett stort ansvar i varje förprojekt. Du arbetar med att ta fram konkurrenskraftiga koncept och tekniska lösningar som tillgodoser våra kunders behov och du har en viktig roll i att driva och koordinera arbetet gentemot övriga discipliner inom företaget under förprojektets gång. Interna och externa kontakter är en del av vardagen och du deltar ibland i kundmöten på olika platser i världen. I arbetsuppgifterna ingår också att dimensionera huvudmaskiner och kringutrustning samt ta fram specifikationer och beskrivningar till våra offerter. 

Som person är du framåt, drivande och har ett stort intresse av teknik och att utforma konkurrenskraftiga lösningar. Det är av stor vikt att du har god samarbetsförmåga och att du fungerar väl i grupp, likväl som du har förmågan att arbeta självständigt. Att du är lösningsorienterad och initiativtagande värderas högt då vi ständigt arbetar med förbättringar. Resor ingår i tjänsten och du bör kunna anpassa dig efter nya kulturer och människor.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Önskvärt är att Du har en teknisk bakgrund, gärna i form av ingenjörsexamen på högskolenivå eller liknande. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet av massa- och pappersindustrin eller annan processindustri. Kunskap inom kausticering är meriterande. 

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både skriftligt och muntligt. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i MS Office.

Tjänsten är på heltid med start omgående. 

Placeringsort: Karlstad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Berger, Manager-Application Engineering: 070-6962316, vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta Ewa Andersson Östlund, HR: 0563-255 15. 

Sista ansökningsdag är  28 november 2021

When everything works together 
Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 14,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork. 

Dela detta jobb

Technical Project Manager, Application Engineering

Valmet AB