teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Technical Manager till JYSK i Nässjö

Ansök nu

Technical Manager till JYSK i Nässjö

JYSK är en internationell detaljhandelskedja som säljer "allt till hemmet". Koncernen ägs av familjen bakom Lars Larsen Group. Grundaren, Lars Larsen, var känd i hela Danmark som landets ledande affärsman som alltid hade "ett bra erbjudande”. I dag omfattar JYSK-koncernen över 3 000 butiker i 51 länder världen över. Koncernens årliga omsättning är 4,1 miljarder euro. Tillväxten är stadig och kontrollerad, och den totala personalstyrkan består av 26 500 medarbetare.

Ordet "JYSK" har alltid medvetet varit en del av företagsnamnet. På danska står JYSK för något eller – som i Lars Larsens fall – någon från Jylland, och ordet förknippas ofta med ödmjukhet, noggrannhet och ärlighet – tre värderingar som Lars Larsen själv alltid identifierade sig med.

Utmaningen

JYSK Distributions Center i Nässjö (DCN) är ett modernt och högteknologiskt centrallager om ca 77 000m2. Totalt finns 21 stycken helautomatiska kranar fördelat i 3 höglager, hela lokalen andas automation och IT.

I rollen som Technical Manager på JYSK DCN har du det operativa och strategiska ansvaret för all planering, utveckling och underhåll inom fastighet och teknik. Du ansvarar för ett team på 15 medarbetare inklusive en Department Manager och en Facility coordinator. Du har ett övergripande ansvar för verksamhetsutvecklingen inom din avdelning. Rollen innefattar även ett nära samarbete och dialog med övriga avdelningar på DCN. Du rapporterar direkt till Logistics/Site Manager samt ingår i ledningsgruppen bestående av fem kollegor. 

Ansvarsområden

  • Förbättringsarbete och måluppföljning inom teknik och fastighet
  • Ansvar för underhållsstrategier med förebyggande underhåll som ett ledord samt optimering
  • Personalansvar, medarbetarsamtal samt rekrytering inom den egna avdelningen
  • Ingå i DCN:s ledningsgrupp
  • Budgetansvar
  • SAM ” Safety First”

JYSK values

Tradesman -Service minded, cost conscious, reliable, goal-oriented and professional

Colleague - Helpful, mutual respect, flexible, open, honest and straightforward and positive.

Corporate Spirit - Committed, loyal , cooperative, the right and duty to speak up and JYSK ambassador.

Vem är du?

Vi söker dig som är trygg i ditt ledarskap och som vill involvera och engagera dina kollegor i den dagliga verksamheten på avdelningen. Du har ett tekniskt intresse och förmodligen en gedigen bakgrund inom tex produktionsteknik, fastighetsteknik, logistik eller liknande.

  • Du har erfarenhet av ett modernt och tryggt ledarskap med vana av att leda och motivera chefer samt nyckelpersoner.
  • Tidigare erfarenhet av förbättring och utvecklingsarbete i en teknikmiljö där förebyggande underhållsarbete är en självklarhet
  • Erfarenhet av projektledning samt god förståelse för flöden
  • Svenska och engelska i tal och skrift och körkort B

JYSK leadership

Leader - Results-oriented, decisive, responsible and proactive.

Coach - Developing, involving, feedback and focusing.

Communicator - Visible, motivating, convincing and informative.

Det är meriterande om du har en högskoleutbildning inom logistik, teknik eller likvärdigt och tidigare erfarenhet av automation.

Som person är du driven och engagerad samt trivs med att arbeta med ständiga förbättringar kring processer och rutiner. Du är en modern och kommunikativ ledare som brinner för att utveckla, motivera och se människor växa för att tillsammans nå de uppsatta målen. Vidare är du lyhörd, ansvarstagande och strukturerad. Hos JYSK möts du av stora och spännande utmaningar och du kommer in i ett mycket glatt gäng som värderar sina medarbetare.

Placeringsort: Nässjö

Urval sker löpande välkommen med din ansökan snarast!

 

Dela detta jobb

Technical Manager till JYSK i Nässjö

Nåvi AB