teknikjobb.se

Teamledare till Driftenheten Rörnät VA SYD

Företag VA SYD
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-14

Ansök nu

Teamledare till Driftenheten Rörnät VA SYD

Vill du bidra till arbetet med att uppnå nollvision för oplanerade driftstörningar för kund? Motiveras du av att leda andra som en i gänget och vill prova nya utmaningar? Rörnätsavdelningen växer och därför söker Driftenheten en ny teamledare! Vi söker dig som vill prova nya utmaningar genom att förbereda,följa upp samt  leda och fördela arbetena ute i verksamheten.

Det här handlar jobbet om

I rollen som teamledare ansvarar du för att:
- det dagliga arbetet bedrivs enligt tidsplan och övriga kontrollplaner, tex TA-planer och grävtillstånd
- rätt produktionsdokumentation når arbetsledaren
- genomföra materialinköp och maskinavrop
- upprättade arbetsberedningar utförs och efterlevs
- egenkontrollen avseende utförandekvalitet, arbetsmiljö och miljö följs upp och dokumenteras
- medverka vid skydds-, säkerhets- och miljöronder och att dessa ronder dokumenteras
- ta rollen som Byggarbetsmiljösamordnare för vårt utförande.

Du är direkt underställd arbetsledaren som har personal-, verksamhets- och budgetansvar. Då rollen som teamledare är relativt ny på Rörnätsavdelningen, så kan du med din erfarenhet och kompetens bidra med att utveckla verksamheten. Arbetet utgår från vår arbetsplats på Strömgatan i Malmö, men våra projekt och arbeten är förlagda inom VA SYDs hela verksamhetsområde. Beredskapsarbete kan komma att ingå i rollen.

Du kan också läsa mer om våra driftarbeten här https://www.vasyd.se/Driftinformation

Vi erbjuder

Här erbjuds en vänlig arbetsplats med mycket kul på jobbet. Vi är noga med att arbetet sker med hög säkerhet och kvalitet. Vi ställer upp för varandra och uppskattar gemenskapen på arbetsplatsen. Du kommer självklart att få tillgång till vårt gym. Här har du möjlighet att avsätta en friskvårdstimme av din arbetstid i veckan för träning. Vi är måna om en bra balans mellan arbete och fritid. 2018 och 2019 blev vi ett certifierat Great Place to Work® vilket innebär att VA SYD uppfattas som en bra arbetsplats av våra anställda.

Rörnätsavdelningen består av två enheter, Drift respektive Entreprenad samt en Lagerfunktion. Rörnätsavdelningen ansvarar för entreprenadarbeten samt för drift och serviceåtgärder i ledningsnätet, inklusive VA-beredskapen. Vi är drygt sjuttio kollegor varav merparten är rörläggare med olika specialiteter. Inom avdelningen finns även enhetschefer och arbetsledare, byggledare, driftsingenjörer, entreprenadingenjör och ekonom.  

Vem är du?

Vi söker dig som vill leda genom våra miljöidentitet och våra kärnvärden kvalitet, engagemang och lyhördhet. Som teamledare gillar du att samarbeta och är både modig, resultat- och relationsorienterad.Rollen kräver att du är van att vara steget före och har mycket god förmåga att planera arbetet och resursfördelning samt att stötta dina kollegor i det dagliga arbetet. 

Dina erfarenheter

Du har tidigare ledarerfarenheter, vilket du kan ha fått genom arbetet eller från fritiden. Då våra arbetsredskap även är digitala ska du ha god datorvana. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha god erfarenhet från antingen VA-underhåll eller VA- och anläggningsprojekt. Du ska ha allmänna kunskaper om branschstandarder AMA samt AB. Det är viktigt att du har relevant arbetslivserfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter. Arbetet kräver avslutad gymnasieutbildning, gärna inom bygg och anläggning eller liknande samt B-körkort. Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär krav på svenskt medborgarskap samt godkänd säkerhetsprövning inklusive registerkontroll. 

Vill du vara med och driva på miljösmarta lösningar i samhällsbygget? Välkommen med din ansökan och bli en miljöhjälte!

Vilka är VA SYD?

 

Dela detta jobb

Teamledare till Driftenheten Rörnät VA SYD

VA SYD