teknikjobb.se

TEAMLEDARE MED STÄLLARERFARENHET TILL KANTPRESSAVDELNINGEN TILL JANSSON INDUSTRI AB I GNOSJÖ SÖKES!

Ansök nu

TEAMLEDARE MED STÄLLARERFARENHET TILL KANTPRESSAVDELNINGEN TILL JANSSON INDUSTRI AB I GNOSJÖ SÖKES!

Vår kund Jansson Industri AB  behöver förstärkning med en teamledare/ställare till deras kantpressavdelning!

Kundföretag
Jansson Industri AB är ett expansivt familjeföretag med 50 anställda som tillverkar excenterpressade och stansade plåtdetaljer på legobasis.

Om tjänsten
I din roll som teamledare/ställare till kantpressavdelningen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att du kommer att arbeta med kantpressning, ställer om maskiner och programmera i olika styrsystem, forma och bocka plåt. Arbetet kommer att innefatta ritningsläsning och vi ser att du är bekväm i detta.

Du kommer du även vara teamledare och ditt främsta mål att få gruppen att dynamiskt jobba mot gemensamma avdelningsmål, samtidigt som du stöttar och motiverar medarbetarna. Du behöver ha ett naturligt driv för förbättring och förenkling och besitta goda ledaregenskaper. Rollen kräver att du ibland behöver ta snabba beslut och se helheten och avgöra vad som är den bästa lösningen, både för gruppen samt för företaget och leveransen i sin helhet. I din roll är du styrande i teamet, men jobbar som en del av gruppen och utför i stor utsträckning samma arbetsuppgifter som den övriga gruppen. Vi förutsätter att du behärskar svenska i tal och skrift. Truckkort är meriterande.

Arbetstid: Dagtid

Din profil

Vi söker dig som är tekniskt intresserad med god erfarenhet av ställ inom industrin. Du är serviceinriktad och kvalitetsmedveten både i ditt tänk och i ditt arbete. Därmed ligger kvalitet naturligt i ditt sätt att lösa det dagliga arbetet. Vidare är du strukturerad men ska vara öppen för att ändra din planering med oförutsedda avbrott, därför bör du vara lösningsorienterad och flexibel. Som person är du ansvarsfull och att du uppskattar att skapa delaktighet och att leda ett team.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Jansson Industri AB med Junic AB och du söker tjänsten genom att registrera ditt CV och personliga brev på www.junic.se. Urval och intervjuer med sökande sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

För frågor om tjänsten är du välkommen att Outi Mäkinen Fränberg på 0371-830 60.

Välkommen med din ansökan!

OM JOBBET

ORT

GNOSJÖ

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2021-09-26

KONTAKTPERSON

OUTI MÄKINEN FRÄNBERG

OUTI@JUNIC.SE

0722003107

Dela detta jobb

TEAMLEDARE MED STÄLLARERFARENHET TILL KANTPRESSAVDELNINGEN TILL JANSSON INDUSTRI AB I GNOSJÖ SÖKES!

Junic