teknikjobb.se

Logo

Teamledare Lager Hylte

Företag Nitator AB
Ort
Utgår

2020-12-10

Ansök nu

Teamledare Lager Hylte

Nitator är latin och betyder framåtsträvande och utvecklande. Nitator skall vara en av Världens ledande leverantörer till fordonsrelaterad industri och vara en av regionens mest attraktiva arbetsplatser inom verkstadsindustrin. Nitator med kärnprocesserna i Hylte och Oskarström ger en komplett förädlingskedja som kan hantera både höga och låga volymer med högt automatiserade tillverkningsmetoder, kompletterat av vår verksamhet i Litauen och vår strategiska partner i Kina. I Sverige är vi ca 210 medarbetare. Omsättningen i Sverige var 500 MKR 2019
Nitator använder sig av den senaste produktionstekniken, samtidigt som medarbetaren har en mycket stor och viktig roll att fylla. Detta har gjort det möjligt för den enskilde individen att gå hand i hand med tekniken genom åren.

Vi söker en Teamledare Lager Hylte
Som leverantör till fordonsindustrin med krav och system som har som mål att uppnå 0 fel ställs höga krav på oss att alltid utvecklas och gå framåt. Vi verkar i en mycket intressant och tekniskt spännande miljö där tempot är högt. Vårt företag är känt för hög specialistkunskap och produkter med mycket hög kvalitet.
Vi erbjuder
Stimulerande arbetsuppgifter i en expansiv miljö, utvecklingsmöjligheter, ansvar och engagerade arbetskamrater.
Som Teamledare på Nitator ansvarar du för lagret i Hyltebruk. Du kommer att känna av pulsen både från produktionen och våra kunder i arbetet. Arbetet är varierat och präglas av att löpande hålla ihop produktionsplanen med hjälp av produktion, planerare, kundtjänst och externa legoleverantörer för att slutligen generera ett stabilt leveransläge till kunden. Du är tillsammans med dina medarbetare ansvarig för materialtillgänglighet, samt hög leveransprecision. I din roll ingår daglig ledning för cirka 5 medarbetare. Som Teamledare är ditt arbete varierat, du planerar och leder det dagliga arbetet, du är ansvarig för att våra artiklar kommer ut i rätt tid och med rätt kvalitet. Tillsammans med dina medarbetare arbetar ni med ständiga förbättringar. I rollen som Teamledare ansvarar du även för avdelningens måluppföljning.
Du har gymnasieskola, eller har motsvarande kunskap. Vi vill att du har erfarenhet från tillverkningsindustrin samt har erfarenhet som ledare. Du ska ha kännedom om ISO/TS 16949, ISO/9001 och 14001.

För att klara jobbet måste du
Vara en bra ledare och gilla utmaningar. Du är positiv, lösningsorienterad, strukturerad och kan arbeta i grupp samtidigt som det ställs krav på att du kan jobba självständigt och fokuserat. Att du är en god kommunikatör och lagspelare ser vi som en självklarhet. Som Teamledare på Nitator är det högt tempo, du är flexibel, du kan inom givna ramar fatta beslut, ta initiativ och har ett driv i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper eftersom vi ser det som en viktig del i vår framgång.

Du skriver och talar svenska och engelska. Du har B-körkort och Truckkort. Du hanterar Officepaketet väl, vårt ERP system heter Monitor.

För rätt person finns fantastiska möjligheter att utvecklas tillsammans med företaget. Redogör tydligt för dina kompetenser i förhållande till ställda krav. Beskriv i detalj vad dina arbetsuppgifter och erfarenheter har inneburit.

Om du har frågor gällande tjänsten kontakta vår Logistikchef Kristian Lindegaard 070 777 91 84.
Ansök via www.nitator.se eller personal@nitator.se senast 2020-12-10
Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Dela detta jobb

Logo
Teamledare Lager Hylte

Nitator AB