teknikjobb.se

Ex-Change Parts är idag en av branschledarna inom försäljning och distribution av helikopterreservdelar. Från vårt lager i Borlänge supporterar vi mer än 1 600 kunder över hela världen inklusive alla större helikopteroperatörer. Vi stöder de flesta helikoptermodeller från AIRBUS HELICOPTER - BELL - MD - SCHWEIZER – SIKORSKY

 

Ex-Change Parts har haft en mycket positiv utveckling senaste åren och efterfrågan på vår service ökar konstant, därför söker vi nu en Teamledare till vårt lager Borlänge!

Tjänsten, Teamledare - Lager

Nu söker vi en arbetande Teamledare till vårt lager i Borlänge!
Som Teamledare ansvarar du för den dagliga driften som du även är en del av och arbetar tillsammans med. Teamet består i dagsläget av fem erfarna kollegor som levererar enligt uppsatta mål.

Du kommer att arbeta med allt från ankomstregistrering av gods och kategorisering/dokumentation av reservdelar till lageroptimering och utlastning. Arbetet sker i nära samarbete med vår logistik- samt säljavdelning.

Som Teamledare är du även personen som leder och coachar vår erfarna och duktiga personal och ger dem förutsättningarna till att utföra sitt arbete på ett så effektivt och strukturerat sätt som möjligt.
Det finns goda utvecklingsmöjligheter i företaget för den som vill!

Tjänsten är heltid, dagtid med placeringsort Borlänge. Resor till Stockholm förekommer.
 

Kvalifikationer

Rollen kräver att du behärskar Office-paketet samt engelska och svenska i tal och skrift. Du har arbetat på lager och har erfarenhet av att leda personal samt arbetat med statusrapporter och nyckeltal i någon form. Har du dessutom utbildning i eller arbetat med SAM (Systematiskt arbetsmiljöarbete), eller kanske är/varit skyddsombud så är det meriterande.

 

Personliga egenskaper

Som person är du aktiv och engagerad, både i dina arbetsuppgifter och i ditt ledarskap. Du är ansvarsfull och står för ett gott ledarskap för att motivera och stötta medarbetarna i teamet. Vidare är du en person som kan se helheten i det dagliga arbetet och är lösningsorienterad, flexibel och har en hög servicenivå. Självklart med ett inneboende intresse att utvecklas vidare!

 

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar vi med Lundin & Boström. Du söker tjänsten på lundinbostrom.se
Frågor om tjänsten besvaras av Maria Lindström på tel. 0243-22 66 92, vi kommer tillämpa ett löpande urval. Detta betyder att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ber dig därför ansöka så snart du har möjlighet.

Välkommen med din ansökan!

Teamledare- Lager hos Ex-Change Parts AB

Ort
Utgår

2019-12-22

Ansök nu

Dela detta jobb