teknikjobb.se

testing företagslogga

Teamledare inom ICT & Telekom

Företag ÅF
Ort
Utgår

2018-12-14

Ansök nu

Teamledare inom ICT & Telekom

Om jobbet

Vi söker dig som gillar högt tempo och gärna tar dig an stora utmaningar. Vi vill förstärka vårt fokus på Telekom affärer i Karlstad med omnejd och söker dig som redan har ett väletablerat kontaktnät inom Telekombranschen med fokus mot nätinfrastruktur och kommunikation.

Till vårt affärsområde, som har fokus mot telekom och försvarsteknik, söker vi dig som utöver konsultrollen vill axla teamledaransvaret för ett antal konsulter som har sin placering i Karlstad. Förutom att arbeta i uppdrag mot våra kunder kommer du att jobba med marknad, sälj och personalfrågor. En viktig del hos oss är att vår personal trivs och utvecklas, vi tror nöjd personal ger nöjda kunder, där ser vi att du kommer att bidra starkt.

Då vi är i en tillväxtfas har du stor möjlighet att själv påverka hur ditt team kommer att se ut.

Vem är du?

  Du har erfarenhet av att ha arbetat med att leda andra, kanske som senior projektledare eller med personalansvar för en mindre grupp. Du bör ha erfarenhet av konsulttjänster och har ett stort kontaktnät inom telekombranschen i Värmlandsregionen. Alternativt har du arbetat i en teknisk konsultroll inom telekombranschen och innehar samtidigt ett stort intresse för ledarskap och affärsutveckling.

För att lyckas i denna roll drivs du av att skapa nya affärer och träffa kunder samtidigt som du värnar om din personal och ser till att de trivs och utvecklas på bästa sätt. Du är inte rädd för att skapa nya kontakter och ställas inför nya situationer. Vidare är du affärsmässig, inger stort förtroende hos kunden samt är en lagspelare som verkar för ÅFs bästa i alla lägen.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. 

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Katarina Giertta, Marknadsområdeschef ICT & Telecom
+46 105050425

Camilla Åhnberg, Rekryteringsansvarig
+46 105051270

Dela detta jobb

testing företagslogga
Teamledare inom ICT & Telekom

ÅF