teknikjobb.se

Drivs du av nya utmaningar och att leda människor i en händelserik miljö och i en verksamhet med högt tempo? Då är du den teamledare vi söker till Enheten Ledningsnät för Utredning och Utveckling.

Enheten ansvarar för systemöverblicken i ledningsnätet och driver utredningar för att finna lösningar på dagens och morgondagens utmaningar. Vi prioriterar och planerar för investeringar på ledningsnätet, bedriver recipientövervakning och ansvarar för bolagets skadereglering. Enheten består vidare av tre team som hanterar områdena dricksvatten, spillvatten och dagvatten. Som teamledare med personalansvar kommer du att leda ditt team om fyra till fem medarbetare inom området dricksvatten, som ansvarar för utredningar på dricksvattennätet. Du ingår i enhetens ledningsgrupp och rapporterar till Enhetschefen.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som teamledare kommer du att ansvara för att teamet som helhet håller sig ajour med utrednings- och utvecklingsbehoven inom teamets ansvarsområde samt att teamet både prioriterar, planerar sitt arbete och levererar resultat. Som teamledare kommer du även coacha och stötta dina medarbetare och via styrning ansvara för att teamet följer bolagets och avdelningens mål inom ansvarsområdet. Du håller medarbetarsamtal samt är lönesättande för medarbetare inom gruppen.

I uppdraget ingår även att:

  • Planera, leda, utveckla och följa upp teamets arbete
  • Operativt säkerhetsställa att teamets uppdrag fullgörs på bästa möjliga sätt
  • I samverkan utveckla teamets arbetssätt och hitta synergier mellan det egna teamet och övrig organisation
  • Säkerhetsställa kompetens- och resursförsörjning inom teamet
  • Ansvara för en god fysisk och psykosocial arbetsmiljö inom teamet
  • Kontinuerligt utveckla och optimera verksamheten genom att motivera och entusiasmera till nytänkande

Om dig

Vi söker dig som har ett genuint intresse för vatten- och samhällsbyggnadsfrågor. Du har en högskoleutbildning med teknisk inriktning, såsom civilingenjör eller liknande samt yrkeserfarenhet av utredning- eller projektering, gärna från vatten och avloppsbranschen. Din erfarenhet och framförallt starka intresse för ledarskap genomsyrar ditt sätt att leda ditt team framåt. Du har erfarenhet av att ha drivit utvecklings- och förbättringsarbeten med goda resultat. Vi ser att du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både i tal och skrift samt erfarenhet av tekniska system. Du har lätt för samarbete samt en förmåga att se lösningar och skapar möjligheter utifrån ett processorienterat arbetssätt.

Som person tycker du att det är kul och givande med ledarskap och att utveckla dina medarbetare. Du tar initiativ och har en förmåga att tänka strategiskt samtidigt som du på ett konkret sätt kan hantera tekniska frågor och stötta ditt team operativt. Vi ser att du är modig samt förändringsbenägen och skapar delaktighet i detta arbete. Du har ett strategiskt perspektiv och ser till helheten. Du är mål och resultatinriktad samt gillar att skapa förbättring och effektivisering av processer.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

Om Anställningen

Vi erbjuder dig goda anställningsvillkor, flexibel arbetsplats, kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad hälsofrämjande förmåner. I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

Om Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med HRM Affärsutveckling AB. Du ansöker med ditt CV samt ett personligt brev via denna länk på svenska senast den 29 september. Kontaktperson HRM är rekryteringskonsult Åsa Gustafsson, asa.gustafsson@hrmab.se.

Fackliga representanter för Kommunal, Vision, Saco och Ledarna når du via Stockholms Vatten och Avfalls växel 08-522 120 00.

Välkommen med din ansökan!

Logga

Teamledare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Dela detta jobb