teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

TB BIL I NORRKÖPING SÖKER TEKNIKER

Ort
Utgår

2023-01-08

Ansök nu

TB BIL I NORRKÖPING SÖKER TEKNIKER

Som en del av vår satsning framåt söker vi nu flera tekniker som med hög servicekänsla, god planerings- och prioriteringsförmåga tillsammans med oss vill hjälpa till att utveckla vår verkstad där vi är auktoriserade för Kia, Subaru, Iveco, Sun Living och Bürstner.

Du kommer vara anställd som tekniker. I stort säkerställer du att kundens bil kontrolleras och uppfyller de krav som ställs på dem vad gäller säkerhet och miljö samt att bilen omhändertas på ett korrekt och professionellt sätt.

Rollen innebär ett självständigt arbete på märkesverkstad i ett team med flera skickliga tekniker samt övriga personal på anläggningen. Tillsammans levererar vi ett fackmannamässigt väl utfört arbete för att överträffa våra kunders förväntningar då kundnöjdhet är en viktig del av arbetet. 

Hos oss är teamet det viktiga vilket vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper då vi vill att du är en person som bidrar till god stämning och gemenskap.

Vi söker dig som är positiv och motiveras av utmaningar, utveckling och av att ta ansvar. Du har lätt för att ta till dig instruktioner och som ser det som en självklarhet att ta ansvar över dina arbetsuppgifter.

Du är en trygg IT-användare och har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande samt minst två (2) års arbetserfarenhet som fordonstekniker. Har du tidigare erfarenhet av felsökning, service och reparation av fordon är det meriterande.

För att du kunna arbeta hos oss och kunna utbilda dig vidare måste du kunna flytande svenska i tal och skrift samt ha goda kunskaper i engelska både tal och skrift.

Rapportering kommer ske till verkmästaren som även ger dig fortlöpande coachning för att du ska få så möjlighet att utvecklas i din roll.

Övriga krav
Körkort B-behörighet

Meriterande
Körkort C-behörighet

Vill du bil en i gänget? Tveka inte att söka redan idag!

Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas.
Maila din ansökan och CV via "ansök nu" och märk med ”Tekniker Norrköping” 

Välkommen med din ansökan!

Vid övriga frågor om tjänsten, kontakta servicechef Kjell Palmgren, 011-496 41 77 eller kjell.palmgren@tbbil.se

Yrkesbenämning: Fordonstekniker
Sista ansökningsdag: Löpande
Stad: Norrköping
Lön: Fast lön samt ev. bonus
Arbetstid och varaktighet: Heltid, tillsvidare, vanlig anställning med sex månaders provanställning.
Vår hemsidawww.tbbil.se 

 

Dela detta jobb

TB BIL I NORRKÖPING SÖKER TEKNIKER

T B Bil i Norrköping Aktiebolag