teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

TA NÄSTA STEG I KARRIÄREN SOM FASTIGHETSFÖRV­ALTARE HOS VÄSTERHUSET!

Företag Nexer Recruit
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-15

Ansök nu

TA NÄSTA STEG I KARRIÄREN SOM FASTIGHETSFÖRV­ALTARE HOS VÄSTERHUSET!

 

Västerhuset i Skövde växer och vi söker därför en självgående och relationsskapande person till huvudkontoret. Är du intresserad av projektledning, förvaltning och administration och vill ha ett roligt jobb på ett modernt, expansivt och innovativt företag? Då kan tjänsten som Förvaltare hos oss på Västerhuset vara något för dig!

Vad innebär rollen som Förvaltare? 

Det dagliga arbetet går först och främst ut på att förbättra driftnettot genom utveckling och värdeskapande åtgärder i beståndet och ansvara för underhållsplanering och affärsplan tillsammans med trevliga kollegor. Utöver det kommer du att ha ett helhetsansvar för aktuella fastigheter, bygglovsplanering, besiktningar, verka för en god och nära kundrelation, ha personalansvar och fungera som en central länk mellan oss och våra kunder. Som Förvaltare tillhör du huvudkontoret och rapporterar till företagets vd. Du kommer att arbeta i nyrenoverade, moderna och trivsamma lokaler i utkanten av Skövde.

Vem söker vi?

Till rollen som Förvaltare söker vi framförallt dig som är en social och prestigelös person som motiveras av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och att få ta eget ansvar. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av fastighetsförvaltning, fastighetsbranschen och/eller projektledning, men det här är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av ritningshantering och arbetsledning.

Sök tjänsten idag!

I den här rekryteringen samarbetar Västerhuset med Nexer Recruit och du kommer att bli anställd hos Västerhuset. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Magnus Fagerberg på telefonnummer: 0730429034 eller via e-post: magnus.fagerberg@nexergroup.com. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2022-05-25.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Västerhuset

Västerhuset äger och förvaltar fastigheter i Jönköping och Skövde. Västerhuset är en mycket stabil förvaltare med stark finansiell grund och långsiktigt ägande. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Västerhuset agerar för en långsiktig och hållbar utveckling – hållbara fastigheter, ansvarsfulla affärer och engagemang för världen vi lever i. Vi är med och skapar förutsättningar för näringslivet i regionen.

Dela detta jobb

logo
TA NÄSTA STEG I KARRIÄREN SOM FASTIGHETSFÖRV­ALTARE HOS VÄSTERHUSET!

Nexer Recruit