teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker just nu:

Systemtekniker med erfarenhet av SCADA/PLC-system

  • 2-3 års erfarenhet

  • Nyfiken

  • Noggrann

Placering: Mölndal

Du är automationsingenjör eller liknande, med minst 2 års högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet, samt har minst 2-3 års erfarenhet inom industriell IT och/eller automation, gärna med erfarenhet av HMI.

Som systemtekniker hos oss får du möjlighet att vara delaktig i projektens alla delar, vilket kan innefatta specifikationsarbete, programmering, upprätta testprotokoll, testning, driftsättning och dokumentation. Du kommer att delta på möten och tester tillsammans med våra kunder. Du kommer också vara med och ta hand om system efter driftsättning, i form av felsökningar och förvaltning. Du kommer att vara en viktig del i ett härligt teamwork med stort stöd av dina kollegor.

Du har ett stort intresse för hela processen, från specifikation till driftsättning och tester. Du tycker om struktur, ordning och reda. Du är bra på att uttrycka dig i både ord och bild.

Du är nyfiken och gillar att sätta dig in i och förstå tekniska lösningar och funktionsflöden. Du har en bra förmåga att förstå användarnas behov, de tekniska systemens funktion och den helhet dessa bildar tillsammans.

Du är noggrann och har koll på vad du gör och man kan alltid lita på att det du gör blir klart i rätt tid och med rätt kvalitet. Du är en positiv, öppen person som är serviceminded och lätt att samarbeta med. Du ser utmaningar och möjligheter istället för problem. Du delar vår inställning att de tekniska lösningarna är viktiga, men att de bara är vägen till det egentliga slutmålet: Nöjda användare.

Arbetet kommer främst att genomföras på vårt kontor i Mölndal och hos våra kunder i men kan även komma att innebära resor både inom och utom Sverige.

Infracontrol har en unik position inom området ITS, Intelligenta Transportsystem, ett område som utvecklas i snabb takt. Vi befinner oss i ett spännande skede med många stora möjligheter till utveckling, både för företaget och för dig som medarbetare. Mer information hittar du på vår hemsida, www.infracontrol.com

Du ska ha B-körkort.

Skicka din ansökan märkt Systemingenjör i form av ett personligt brev och din CV så snabbt som möjligt via "Ansök nu".

 

logo

Systemtekniker med erfarenhet av SCADA/PLC-system

Företag Infracontrol
Ort
Utgår

2022-10-16

Ansök nu

Dela detta jobb