teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

I rollen som systemtekniker utgår du från huvudnivå 1365 i Kirunas underjordsgruva. Du ingår i ett team av systemtekniker och deltar i jourverksamheten för dom fasta anläggningarnas autonoma system. Fasta anläggningar består av spårnivå, krossar, transportörer och bergspel.

Din huvudsakliga uppgift är att arbeta med det långsiktiga systemunderhållet när det gäller systemuppgraderingar på hård och mjukvara.
Som systemtekniker driver du det strategiska arbetet med ständiga förbättringar och att effektivisera systemen samt ansvara för kontakterna med leverantörer.
Du är också med och utvecklar drift och underhåll av våra anläggningar med bland annat ingenjörer, elektriker och planerare.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom el på gymnasienivå. Meriterande är vidareutbildning med inriktning mot datasystem och nätverk.
Du som person gillar utmaningar, är framåt och öppen för nya idéer. I din roll kommer du att arbeta med problemlösning, dels i samarbete med andra men också självständigt.

Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift.
Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningen.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Arbetstid: Dagtid
För ytterligare upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta Viktor Mikko på tel. 070-566 4918

Du är välkommen att skicka in din ansökan via länken här nedanför och den behöver vara oss tillhanda senast 2019-10-20.

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga kontakter:
Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980-72508
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara – Lena Pettersson, 0980-78323
Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980-71050

Systemtekniker el/automation

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-20

Ansök nu

Dela detta jobb