teknikjobb.se

SYSTEMINGENJÖRER - TILL AVIONICS SYSTEMS

Företag Combitech AB
Ort
Utgår

2021-06-20

Ansök nu

SYSTEMINGENJÖRER - TILL AVIONICS SYSTEMS

Vill du vara med och stötta Avionics arbete med teknik i framkant i en miljö med både nationella och internationella kunder? Vill du jobba med inbyggda system med fokus på säkerhetskritiska system och utrustning för krävande applikationer i fastvingade flygplan och helikoptrar?  Vill du bli en del av arbete med den nya generationen Mission Computers, Control and Actuation Systems och Communication Management System.  Då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig!  

Combitech AB tillsammans med Avionics Systems söker nu Systemingenjörer. Vi tillsammans erbjuder spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.  

DIN ROLL SOM SYSTEMINGENJÖR  
Din huvuduppgift blir att i rollen som systemingenjör arbeta både som SW- och testutvecklare. I rollen som systemingenjör är du med i framtagning av kravspecifikationer för säkerhetskritisk programvaran (RTCA/DO-178), delvis baserat på underlag från systemarbete, implementering och verifiering  och validering.  Du samarbetar nära med SW-teammedlemmar, teamledare, projektledare, andra grupper och linjechefer. 

VAD KAN DU TILLFÖRA?  
Ditt allmän intresse för teknik gör att du vill arbeta med produkter i teknikens framkant och du trivs inom domänerna inbyggda system och säkerhetskritiska system. Allt från att bryta ner systemkrav till högnivå SW-krav implementera kod, testa och skapa dokumentation. Du uppskattar att vara delaktig i hela utvecklingskedjan.  Du har förmågan att planera ditt eget arbete och du är ambitiös, kommunikativ och resultatorienterad. Du har också goda kunskaper i engelska och gärna svenska, både muntligt och skriftligt. Tekniska kompetenser och erfarenheter som är relevanta: Systemingenjörsjobbet förutsätter att du har kunskap och erfarenhet av  avancerad C-programmering för inbyggda system med medvetenhet om säkerhetskritiska frågor relaterade till C-språk . Det är en fördel om du har erfarenhet och eller intresse av:  

RTOS Arinc 653, VxWorks och Linux och Phyton  
RTCA 178C  
Processorer med flera kärnor  
Verifiering och validering 
Felsökning HW  
För att trivas i rollen som konsult på Combitech och på Saab tror vi att du vill växa i en företagskultur där din utveckling värderas lika högt som din balans i livet.  

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Välkommen med din ansökan! 

KOM OCH GÖR SKILLNAD  
Inom Combitech och Saab arbetar vi ständigt med att utveckla befintlig och ny teknik för att tillmötesgå kundens behov. Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.  

Vi arbetar löpande med att utveckla vår kompetens. Våra medarbetare är vår allra viktigaste resurs och så kommer det alltid att vara, samtidigt ställer vi höga krav då vår ambition är att leverera produkter och system av högsta kvalité. Vi söker därför engagerade och motiverade medarbetare med hög grad av affärsmässighet och som är målinriktade. Vi ställer stor vikt vid att skapa förtroende både internt gentemot varandra men också gentemot våra kunder. Vi söker medarbetare som vill arbeta i en miljö som kännetecknas av kunskap, förtroende och vilja.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.  

Dela detta jobb

SYSTEMINGENJÖRER - TILL AVIONICS SYSTEMS

Combitech AB