teknikjobb.se

Systemingenjörer Embedded

Företag Diadrom
Ort
Utgår

2019-01-31

Ansök nu

Systemingenjörer Embedded

Diadrom_1704_02.jpg

Vi söker nu entusiastiska Systemingenjörer inom embedded som vill bidra till att utveckla de senaste tekniska lösningarna inom inbyggda system tillsammans med oss och våra kunder.

Som Systemingenjör hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med innovativa tekniker och koncept inom framför allt fordonsindustrin, inom vårt fokusområde Autotech. Autotech kan delas in i två kategorier: Life Cycle Management Systems (LCMS) och Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) och vi har flera spännande möjligheter att få vara med att utveckla våra kunders framtida plattformar.

Uppdragen utförs på plats hos kund eller i vårt huvudkontor i centrala Göteborg.

För rollen som Systemingenjör embedded vill vi att du:

  • har något års arbetslivserfarenhet av utveckling inom inbyggda system.
  • har MSc eller BSc inom Mekatronik, Data, Elektro eller likvärdigt.
  • har goda kunskaper inom utveckling av inbyggda system, SW och/eller HW.
  • talar och skriver svenska och engelska på en professionell nivå

På Diadrom har vi stor kunskap inom fordonskommunikation med tekniker som t.ex. DoIP, Flexray, LVDS, CAN, LIN, USB, SPI, UDS, OBD. Vi arbetar även en hel del inom fordonsindustrin med standarder såsom AutoSAR och ISO26262. Har du kunskaper inom något av detta så är det positivt, men inget krav. Det är något man kan lära sig hos oss.

Då du på Diadrom arbetar i nära samarbete med kund lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi vill att du är noggrann, flexibel, tar egna initiativ och har lätt för att kommunicera med kund och kollegor. Du ska ha ett stort intresse för teknik, problemlösning och vara öppen för att ta dig an nya utmaningar!

Om oss

Diadrom är ett mjukvarubolag som erbjuder tjänster och egna produkter inom diagnostik av Autotech. Huvudkontoret ligger på Första Långgatan, Göteborg, och våra kunder finns främst i Göteborgsregionen, men antalet kunder ökar även i Kina och Korea.

Vår vision är att vara ett allmänt känt specialistföretag inom diagnostik av Autotech. Diagnostik omfattar systemlösningar för monitorering av prestanda, felsökning, förbättrad funktionalitet genom uppgradering av ny inbyggd mjukvara. Autotech utvecklas snabbt som följd av ökad elektrifiering och digitalisering inom fordonssektorn.  

Ett exempel på projekt vi gjort är ett samarbete med LG där vi utvecklade kamerakontroll, mjukvaruladdning och diagnostik i en kameramodul som utnyttjar höghastighetskommunikation via LVDS. http://diadrom.se/blog/portfol...

Diadrom erbjuder dig möjligheten att få arbeta med intressanta och utmanande projekt tillsammans med erfarna och engagerade kollegor. Vi värnar om sammanhållning, hemmatillhörighet och månar om trivsel på företaget med gemensamma resor och trivselaktiviteter. Vi har återkommande gemensamma utbildningsdagar där alla ska känna att de är med och bidrar genom kunskapsspridning. Det är Du som gör det möjligt att Diadrom ständigt utvecklas!

Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande, så gör din ansökan snarast möjligt!

Dela detta jobb

Systemingenjörer Embedded

Diadrom