teknikjobb.se

Systemingenjör med fokus på hårdvara

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2020-02-03

Ansök nu

Systemingenjör med fokus på hårdvara

Arbetar du idag som systemingenjör och är redo för nästa steg i karriären? Är du kvalitetsmedveten, analytisk och har en god kommunikationsförmåga? Då är detta en spännande utmaning för dig!

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som har erfarenhet av systemutveckling inom flygindustrin och vill fortsätta din karriär tillsammans med Modis i Linköping i en spännande bransch. I rollen som systemingenjör kommer dina arbetsuppgifter ha en stor variation, du kommer i din vardag hantera apparater/hårdvara, gränssnitt och integration för att kunna bygga system innehållande delsystem/apparater. Ditt arbete kommer även att innefatta analys och identifiering av nödvändiga ändringar i systemet, vilket kräver att du kan formulera de krav som behövs för att uppnå den tekniska omfattningen av projektet. Som systemingenjör är det centralt att du kan förstå systemet i sin helhet, för att ha förmågan att analysera och reda ut tekniska detaljer.

Vi söker dig som

Trivs i miljöer som kännetecknas av variation och som gillar att samarbeta med andra för att lösa komplexa problem. Som person är du strukturerad, noggrann och samarbetsvillig med en känsla av ansvar och vilja att drivas samt lösa tekniska problem tillsammans med andra. Du har en god analytisk förmåga, lätt för att kommunicera och är van att ta egna initiativ. Som systemingenjör är det även viktigt att du har en känsla för detaljer för att förstå de olika systemens arkitektur. För att lyckas i rollen krävs det att du har en högskole-eller civilingenjörsexamen, inom exempelvis elektronik eller data.

Kvalifikationer

  • Minst 3 års erfarenhet från systemutveckling som involverar hårdvara och sammankoppling av olika hårdvarudelsystem till större system.
  • Erfarenhet av kravhantering (kravställning och verifiering av kravuppfyllnad)
  • Erfarenhet från flygindustrin

         Det är även meriterande om du har:

  • Erfarenhet från apparathantering och integration av apparater
  • Erfarenhet kring flygvärdighetskrav för apparater och system
  • Erfarenhet av att arbeta med underleverantörer

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet, våra nätverk och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden. Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter. Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 600 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant? Då ska du söka till oss så snart som möjligt. Du ansöker via vårat formulär på våran hemsida. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl utan du ansöker genom att registrera din profil och bifoga din ansökan via länken nedan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Dela detta jobb

Systemingenjör med fokus på hårdvara

Modis Sweden AB