teknikjobb.se

Systemingenjör, inbyggda system till Uppsala eller Västerås

Företag Thalamus AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-06-23

Ansök nu

Systemingenjör, inbyggda system till Uppsala eller Västerås

Din nya tjänst:
Som systemingenjör hos Unibap kommer du få möjlighet att arbeta med spännande innovativa lösningar riktat mot rymdindustrin. Du kommer att delta i design, utveckling och underhåll av Unibaps SpaceCloud ™ -lösning med fokus på att utveckla och anpassa datorer till satelliter.

Dina uppgifter kommer att vara att utveckla ny datorhårdvara från krav, design och programmering till test, underhåll och support.

Din arbetsplats kan vara på Unibaps kontor i antingen Uppsala eller Västerås.

Din bakgrund:
Vi söker Dig som har en erfarenhet av att varit med och genomfört ett antal projekt. Du vet hur man hanterar krav, design och test för att uppnå rätt resultat vad gäller både leverans och långsiktigt underhåll. Vi tror att du arbetat ett antal år med datorhårdvara och inbyggd mjukvaruutveckling. Du har kunskap inom ett eller flera nedanstående områden:

  • Embeddedutveckling

  • Kretskortsdesign

  • FPGA-programming, HDL/VHDL/System Verilog Systemteknik (gärna Microsemi FPGA)

  • HW and SW testing

Önskade tekniska baskompetenser är inom:

  • System Engineering

  • C, C++

  • Linux

Du talar och skriver engelska på en professionell nivå. Goda kunskaper i svenska är meriterande. Har du körkort är det ytterligare ett plus.

Då vi arbetar för en jämn könsfördelning på företaget ser vi gärna kvinnliga och icke binära sökande till tjänsten

Du som person:
För att trivas hos Unibap ska du gilla förändring och att arbeta i ett växande bolag. Vi tror mycket på kombinationen av kreativitet, ordning och reda och att ha kul på jobbet. Vi erbjuder goda anställningsvillkor och möjligheten att vara med på en spännande resa med att skapa framtidens intelligenta automation inom rymd och industri.

Du är driven, tar initiativ, kommunicerar väl, är en lagspelare och kan vid behov också ta en mer ledande roll i ett team av ingenjörer för att lösa en mer komplex uppgift. Du vet hur man prioriterar arbete, identifierar och kommunicerar risker och föreslår alternativa lösningar vid behov.

Din ansökan:
Vi på Thalamus hjälper Unibap att rekrytera en ny medarbetare. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Camilla Molander på 070-307 12 50 eller Christer Johansson på 070-296 56 44. Sista ansökningsdag är 2021-05-30.

Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen så ansök redan idag!

Din nya arbetsgivare:
Unibaps vision är att med innovativa och världsledande AI- och automationslösningar verka för en effektivare och mer hållbar industri och rymdfart och därigenom en bättre och mer hållbar värld. Vi vill vara med och utveckla den teknik som i framtiden gör det möjligt att för människan att leva på nya platser i universum. Vi engagerar oss också i arbetet med hur samhället ska anpassas till framtidens arbetsmarknad. En arbetsmarknad där AI och automation har implementerats brett och kompetensförsörjningsbehovet har ändrats.

Vi är idag 25 medarbetare med olika bakgrund, nationalitet, kön, utbildning och erfarenhet som tillsammans skapar Framtidens intelligenta automation inom rymd och industri.

Dela detta jobb

Systemingenjör, inbyggda system till Uppsala eller Västerås

Thalamus AB