teknikjobb.se

Systemingenjör - Forsmarks Kraftgrupp

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Systemingenjör - Forsmarks Kraftgrupp

Vill du vara med och utveckla verksamheten inom reaktortank, bränslearbeten och transporter? Då har vi en spännande utmaning att erbjuda!

Som systemingenjör ingår du i gruppen med ansvar för underhållsstrategier inom teknikområdena reaktortank, drivdon, och huvudcirkulationspumpar (HCP); Vi arbetar med underhåll och utvecklar verktyg och kringutrustning. Vi söker nu dig som kan ta rollen som ansvarig tekniskt stöd till det operativt underhållet gällande reaktorhallsarbeten.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

- Fungera som sammanhållande inom teknikområdet reaktorhallsarbeten

- Bidra till ett tids och kostnadseffektivt underhåll

- Ansvara för aktiva transporter

- Vid revisioner vara sammanhållande för planering och genomförande av reaktortanksarbeten

- Uppdatera och aktualitetsgranska instruktioner

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga, är strukturerad och har ett stort personligt driv som tryggar framdrift. Du är bra på att skapa och bibehålla ett kontaktnät och du kommunicerar på ett tydligt sätt så att alla berörda parter förstår. Du har några års erfarenhet av planering och uppföljning av tekniska uppgifter och projekt.

Du har en teknisk utbildning på högskolenivå alternativt 3-årigt tekniskt gymnasium kompletterat med arbetslivserfarenhet. Du uttrycker dig väl, både skriftligt och muntligt, på såväl svenska som engelska.

Vi erbjuder dig

Vi värnar om en god arbetsmiljö där medarbetare får möjlighet till utmanande och stimulerande arbetsuppgifter i en miljö som präglas av säkerhet, kvalitet och spännande teknik. Hos oss får du stort ansvar och god kompetensutveckling.

Placeringsort

Forsmark

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, senast den 31 maj 2019.

Sök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

För ytterligare information

Om tjänsten - Rekryterande chef är Robert Jonsson 073-820 11 02

Om rekryteringsprocessen - rekryterare Åsa Lindwall, 070-304 33 66

Fackliga representanter

Akademikerna – Katarzyna Ciosek Högström

Ledarna – Arvo Jelekäinen

SEKO – Roger Persson

Unionen – Robin Carlberg

Samtliga nås på telefon 0173-81 000

Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Forsmarks Kraftgrupp AB ingår i Vattenfallkoncernen och har över 1100 anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö där personalen får möjlighet till stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Forsmarks kärnkraftverk ligger vid upplandskusten i Östhammars kommun, med goda kommunikationer till Uppsala och Gävle.

Mer information om Forsmarks Kraftgrupp AB och Östhammars kommun finner du på www.vattenfall.se/forsmark och www.osthammar.se

Dela detta jobb

Systemingenjör - Forsmarks Kraftgrupp

Vattenfall AB