teknikjobb.se

till NIBE Product Development i Markaryd

Utvecklingsavdelningen för NIBE Energy Systems är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 70 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, lab, styr & regler, audio-optimering etc.

ARBETSUPPGIFTER:

Du kommer huvudsakligen medverka i framtagningen av nya produkter och tillbehör. Du medverkar i utvecklingsprojekt och ansvarar för framtagning och verifiering av nya funktioner i mjukvaran, men jobbar också med att underhålla befintlig mjukvara genom ändringar och förbättringar. I tjänsten har du ett tätt samarbete med programmering- och labbpersonal. Tjänsten kan även innebära support mot andra funktioner inom företaget samt analys av loggdata och datasimulering. Tjänsten är placerad i Markaryd.

DIN BAKGRUND:

Vi söker en högskole- eller civilingenjör med stor analytisk förmåga. Du är flexibel, noggrann, ansvarstagande och har lätt för att ta egna initiativ. Du söker kreativa utmaningar och har ett genuint teknikintresse, särskilt för systemtekniska lösningar. Erfarenheter inom VVS-området och/eller fastighetsvärmepumpar är meriterande. Har du även erfarenhet av dataanalys är det en fördel. 

ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 24 juni. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna. 

OM NIBE AB

NIBE AB i Markaryd är ett ledande energiteknikföretag med en omsättning på cirka 4 miljard kr/år. Antalet anställda är drygt 1 100 personer. Produktsortimentet består huvudsakligen av värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer. NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier AB som närmar sig en omsättning på 20 miljarder kr och har omkring 15 000 anställda i 30 länder i Europa, Nordamerika, Asien och Australien. För mer information om företaget se: www.nibe.se

Varmt välkommen med din ansökan!

MER OM NIBE ENERGY SYSTEMS

NIBE Energy Systems med huvudkontor i Markaryd, är en del i det expansiva och framgångsrika affärsområdet NIBE Climate Solutions som har ett tjugotal företag i Europa och USA. Affärsområdet har en omsättning på 12 miljarder kronor.

Produktsortiment består av marknadens

KONTAKTPERSONER

Mattias Nilsson
Produktutvecklingschef på NIBE Product Development
0433-27 30 00
mattias.nilsson@nibe.se

Emelie Bjurka
Gruppchef Styrsystemsgruppen (SSG)
0433- 27 30 00
emelie.bjurka@nibe.se

Magnus Blomsterberg
HR-ansvarig
0433-27 30 00
magnus.blomsterberg@nibe.se

SYSTEMINGENJÖR

Ort
Utgår

2019-06-24

Ansök nu

Dela detta jobb