teknikjobb.se

System Engineer till globalt elektronikbolag!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-18

Ansök nu

System Engineer till globalt elektronikbolag!

Har du en examen mot fysik, mekanisk teknik, elektronik eller motsvarande? Har du även ett stort intresse för teknik och att resa? Då är detta tjänsten för dig! Vi söker nu en System Engineer till vår kund i Täby. Vår kund verkar inom elektronikbranschen och har flera år i rad blivit utsedd till en av de bolagen som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter via Karriärföretagen. Vill du vara med och skapa framtiden? Läs vidare!

Om tjänsten
I rollen som System Engineer kommer du att delta i hela systemets implementeringsprocess, från start-up i Sverige till installation och distribution hos internationella kunder, i främst Asien. Du kommer att resa med en projektgrupp på 3-4 kollegor och du kommer att spendera ungefär 90-120 dagar utomlands på årsbasis. Detta är ett fantastiskt tillfälle för dig att trivas och utvecklas inom ett växande globalt företag och dessutom en unik chans att se världen.

I stor utsträckning kommer du att arbeta med felsökning, problemlösning och installation. Du kommer även att arbeta med optisk inriktning samt finjustera elektriska och mekaniska delsystem genom hela projektet. För att lyckas i denna position bör du ha en lösningsorienterad och analytisk inställning. Du arbetar gärna med en hands-on attityd - att få saker att fungera. Dessutom är du en dedikerad lagspelare samt en pålitlig och noggrann person.

Du erbjuds:
Vi erbjuder dig en bra start på din framtida karriär och en möjlighet att göra framsteg på en professionell och social nivå. Du kommer snabbt att bli en värdefull medlem av teamet och arbeta i nära samarbete med erfarna kollegor på projektuppdrag på en global plattform.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med:

 • Felsökning, problemlösning och installation

 • Optisk inriktning, finjustering av elektriska och mekaniska delsystem

Vi söker dig som

 • Har en ingenjörsexamen helst inom fysik, mekanisk teknik, elektronik eller motsvarande

 • Är flytande i tal och skrift på både svenska och engelska

 • Har ett stort intresse för teknik

 • Är villig att resa med kort varsel

Meriterande är:

 • Erfarenhet av liknande servicearbeten och/eller internationellt arbete

 • Språkkunskaper i japanska, koreanska eller kinesiska

Som person är du:

 • Problemlösande

 • Noggrann

 • Resultatinriktad

 • Samarbetsvillig

Information om företaget
Övrig information:

Start: Omgående

Omfattning: Långsiktigt, initialt till 31 december med möjlighet till förlängning

Placering: Stockholm, Täby

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

System Engineer till globalt elektronikbolag!

Academic Work