teknikjobb.se

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Arbetet hos kunden i Brålanda innefattar ritningsläsning, svetsning, borrning, kapning och truckkörning.
Arbetstiden är förlagd på dagtid 07,00-16,00 måndag-fredag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad svetsare eller har en verkstadsutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Som person är du pålitlig och strukturerad med gott ordningssinne. En positiv inställning och engagemang är av lika stor vikt som kompetens. Din positiva attityd och höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet, där du investerar stolthet i det du gör och vill utveckla ditt kunnande tillsammans med kunden. Du är kvalitetsmedveten med ådra för problemlösning. Då arbetet även innefattar truckkörning ser vi att du har kunskap och vana från detta sedan tidigare.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav
Körkort B
Bil
Truckkort A1-A4 B1-B4
Traversförarbevis

logga

Svetsare/verkstadsarbetare till Brålanda Industri

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2019-04-01

Ansök nu

Dela detta jobb