teknikjobb.se

Svetsare, Valmet Sundsvall

Företag Valmet AB
Ort
Utgår

2021-08-01

Ansök nu

Svetsare, Valmet Sundsvall

Välkommen till Valmet - vi investerar i att utveckla vår personal och skapa möjligheter för framtiden. Framförallt, så får du arbeta med ett härligt gäng kollegor med stort hjärta och engagemang.

Vi söker en engagerad och driven svetsare till vår produktionsenhet i Sundsvall. I den här rollen kommer du att arbeta i vår valsverkstad där arbetsuppgifterna i första hand består av svetsning och svetsrelaterade uppgifter.

För att lyckas i rollen så behöver du ha goda kunskaper inom svetsning och ritningsläsning samt ansvarskänsla för kvalitet och leveranssäkerhet. Du har utbildning inom svetsning och med fördel erfarenhet av rostfria material. Du behöver ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska. Datorvana ses som meriterande.

Ett av våra must-wins är att skapa vinnande lag och det är viktigt att du bidrar positivt till teamet. Att du är intresserad av förbättringar och vill bidra till teamets och företagets utveckling är viktigt för rollen. Som person är du engagerad, flexibel och driven – och detta kommer att leda till många utvecklingsmöjligheter för dig inom företaget.

Som anställd på Valmet får du tillgång till en flora av förmåner, till exempel träning på arbetstid och kompetensutveckling.

Väckte vi ditt intresse? För mer information om tjänsten kontakta Produktionsledare Andreas Kågstrsöm +46 70 330 03 56 | andreas.kagstrom@valmet.com www.valmet.com

Välkommen med din ansökan senast 1 augusti 2021

Dela detta jobb

Svetsare, Valmet Sundsvall

Valmet AB