teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Svetsare till Toyota i Mjölby sökes!

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2022-09-06

Ansök nu

Svetsare till Toyota i Mjölby sökes!

Tillsammans med Toyota Material Handling söker vi nu svetsare!

Toyota är ett av världens mest kända varumärken. I Mjölby utvecklar de och producerar truckar och materialhanteringslösningar. Deras verksamhet kännetecknas av hög kvalitetsmedvetenhet, ständiga förbättringar och teknik i framkant. Det går bra för företaget och deras produktion växer, vilket medför att fler svetsare behövs till verksamheten.

 

Om tjänsten
Du blir anställd hos oss på Montico och uthyrd konsult till Toyota. För dig som gör en god arbetsinsats finns stora möjligheter att sedermera blir anställd direkt av företaget.

 

Arbetsbeskrivning

Som svetsare på Toyota svetsar du bland annat chassin och stativ till truckar. Arbetet innefattar automatiserade processer såsom robotsvets, men även manuell svetsning förekommer.

 

Vi söker dig som

Ett krav för tjänsten är att du har körkort och traverskort.

Vi ser gärna att du har giltig certifikat enligt 9606-1 för 135 eller 138. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av manuell svets och/eller robotsvets.

Som person ser vi gärna att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och vill leverera på topp. Ett av Toyotas viktigaste ledord är kvalitet och det är därför viktigt att du är en person som prioriterar det.
 

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Svetsare till Toyota i Mjölby sökes!

Montico AB